Minecraft Könyv

A játék hatalmas népszerűségnek örvend és ebből adódóan a Mojang is. Elérkezett az a pillanat, amikor könyvet írnak az egész történésről.

Minecraft Könyv

Mit ígérnek? Állítólag Notch úgy megnyílt, mint még soha és mindent elmond amit tudni érdemes a játék kialakulásának történetéről, sikeréről, sőt még a saját magánéletéről is. Tény, hogy a Minecraft nem egy területen formálta és formálja mai nap is a videó játékok piacát és a játékosközösséget. Az emberek rájöttek, hogy legalább olyan jó időtöltés random világokban építkezni és kalandozni, mint lángoló láncfűrészes puskával szétlőni valamelyik ellenfél fejét, a háttérben villámlással.

Könyv borító

Az angol kiadás extraként színfalak mögötti képeket kínál a Mojang csapatáról, illetve a közösség által választott legsikeresebb építmények képeit. Várható megjelenése: November 5.

A könyv jelenleg előrendelhető ezen a linken 16,46$-ért cserébe és ha tényleg azt hozza amit ígér, akkor minden Minecraft rajongónak kötelező darab.

Írhatsz hozzászólást, vagy visszalinkelheted a saját oldaladról.

6 Hozzászólás ehhez “Minecraft Könyv”

 1. ryfre szerint:

  szerintem jó lesz

 2. Tacumoto Tacumoto szerint:

  Nos én azt mondom lehet játékból könyvet írni, de ne a játék kialakulásáról. Például írnak egy könyvet, ami a tegyük fel a Skyrim világát írja le, és a Dovahkiin történetét meséli el, az rendben lenne. (azt sem venném meg, de ötletnek nem rossz) De végülis mindegy. Akinek igénye van arra, hogy megismerje a kialakulását, hát legyen.

  És aztán az X-box-ra kiadott verzióval kapcsolatban igazából nem csak a Minecraft a probléma, csak ha kiandak egy játékot pc-re, azt már nem sok értelme van kiadni még egy platformra, mivel úgy vettem észre, hogy pc-je mindenkinek van. De mondjuk annyiban van előnye, hogy egy pc-ről portolt játék jobb teljesítményt nyújt, mint fordítva. A játékot még mindig fejlesztik, új dolgokat adnak hozzá és szerintem egy félkész játékot nem kell másik platformra kiadni. Ha akkor adnák ki, ha már bejelentették, hogy már nem dolgoznak rajta tovább, az úgy rendben lett volna. De persze akiknek csak X-boxa van, nyilván nagyon örül.

  Na aztán a minecraftos kenyérpirító… azt negatív példának szántam :D

  De kimontam mindent amit akartam, és ezennel túllépek ezen a könyv dolgon.

 3. glerikud szerint:

  Először is: A játék kiadása és a könyv kiadása két teljesen különböző dolog. Más terület, ne keverd. Az indie fejlesztő attól indie, hogy JÁTÉK kiadót nem von be a publikálásba és ezért függetlenül fejleszt. Ha meg megnézed a linket, akkor láthatod, hogy nem a Mojang írja a könyvet, így semmi közük nem lesz annak a kiadásához sem.

  Aztán: Az Xbox-os verzió akár szúrja a szemed, akár nem, siker lett és csak tovább népszerűsítette a játékot. Részemről rendben volt és van is a dolog.

  Végül: Minecraftos kenyérpirító? Hm… creeper formát sütne a kenyérbe… KELL!

 4. Tacumoto Tacumoto szerint:

  Előfordul hogy olyan dolgokkal találkozok, amik szúrják a szemem, és ez most az. Nem látom értelmét kiadni egy könyvet a játékról. De főleg az miatt akadtam ki, hogy dobozos verzió helyett inkább könyvet adnak ki.

 5. Magicase szerint:

  Mit kell ezen kiakadni mint valami 14 éves kiscsaj? Akit érdekel megveszi,akit nem az meg nem,csókolom.

 6. Tacumoto Tacumoto szerint:

  -.-
  Ez most komoly? Mint mondtam az Xboxos verziónál is: Hülyeség. Mi a francnak akarna valaki ennyire belefolyni a játékba, hogy könyvből olvassa a történetét? Én azt olvastam, ami a Minecraft wikin ki volt téve. Az nekem bőven elég volt. Kezdem azt hinni, hogy ez kizárólag a pénzszerzésről szól. Azóta megy ez hogy az xboxos verziót bejelentették. Akinek van xbox-a, biztos hogy van egy olyan gépe, ami elviszi a játékot, szóval nem sok értelme volt. Kevés ember van akinek csak xbox-a lenne. Na de kiadni egy KÖNYVET? Ez mindennek a teteje. Ha már ennyire akarnak valami újat, adják ki a játékot egy kibaszott dobozos verzióba. Csak egy CD-t kéne használni, amire ráírják a gift code-ot. Múltkor mikor kérdeztem hogy mért nem adják ki dobozosba, azt a választ kaptam, hogy egy kiadót is be kéne vonni. Mert netán a könyvhöz nem kell? Egyedül a lego kiadásra mondtam hogy jó ötlet. Kíványcsi vagyok mikor kezdenek el minecraftos kenyérpirítót gyártani, ami creeper fejet éget a kenyérbe…

Szólj hozzá

Kérjük jelentkezz be a hozzászóláshoz.