Nem lesz Minecraft Riftre?

Minden VR érdeklődő arról beszél és a blogok is tele vannak a hírrel, hogy a Facebook felvásárolta az Oculus céget és velük együtt a jelenleg legígéretesebb VR készüléket is, a Riftet.

Aki nem lenne képben: A Rift egy olyan fejre tehető készülék, amely 2db szemhez közeli megjelenítőn keresztül kelti azt az érzést, hogy ott vagy benne a játékban. Más szavakkal virtuális valóság (érdeklődőknek ajánljom a TheVR YouTube csatornát).

A készülék még el sem készült, de már számos támogatója és fejlesztő akadt, akit érdekel a dolog. Így volt ezzel Notch is, aki el akarta készíteni a Minecraft Riftes támogatását, azonban a Facebook lépése miatt ettől elzárkózik. Arra hivatkozik, hogy nem bízik a Facebookban, ami akárhonnan is nézzük, jogos indoknak mondható.

Notch

Ezek szerint a Minecraft rajongók VR nélkül maradnának? Szó sincs erről. Csupán a már jól bevált modokhoz kell fordulni. A következő leírás segítségével bárki beállíthatja a játékot úgy, hogy a Rifttel teljes élményt adjon. De ezen az oldalon is fejlesztés alatt áll egy mod.

Oculus Rift Minecraft

Írhatsz hozzászólást, vagy visszalinkelheted a saját oldaladról.

2 Hozzászólás ehhez “Nem lesz Minecraft Riftre?”

  1. glerikud szerint:

    Nekem volt szerencsém kipróbálni és fantasztikus élményt ad. Mindenképp adtam volna egy próbát a Minecraftnak is vele. Így marad a mod.

  2. Tacumoto Tacumoto szerint:

    Remélem a facebbok nem cseszi el az oculus-t. Amióta először hallottam a rift-ről azóta várom hogy kapható legyen a boltokban. Mondjuk én arra sosem gondoltam hogy a minecraftozzak vele. Inkább horror játékokhoz használnám, hogy az élményt növeljem.

Szólj hozzá

Kérjük jelentkezz be a hozzászóláshoz.