1.7.6 és 1.7.7 frissítések

Megjelent a közelmúltban emlegetett 1.7.6-os frissítés és azt követően egy gyorsjavítás formájában az 1.7.7 is. Nézzük mi is változott:

1.7.6:

 • A skinek most már a szervereken keresztül vannak közzétéve. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szerver oldalról egyéni skineket és köpenyeket készíthetünk, csak aláírt, hivatalos URL-t fogad el.
 • Nem szükséges újraindítani a klienst a skin frissítéséhez. Legrosszabb esetben is csak egy újracsatlakozásra van szükség a szerverhez.
 • A névváltás támogatásának bevezetése. Ez egy új profilformátumot jelent, a tényleges névváltoztatásra majd az 1.8-as frissítésben lesz lehetőség.
 • A Server Resource Pack beállítás mostantól szerverenként érvényes és három beállítása van: Prompt, Enabled vagy Disabled.
 • A FOV minimális értéke mostantól 30, nem pedig 70.
 • A Minecraft Realmsban lehetőségünk van OP-vé kinevezni játékosokat.
 • Bug javítások.

1.7.7:

 • Egy kritikus bug javítva, amely kifagyasztotta a szervereket.

1.7.8:

 • Ismét egy gyors frissítés ami néhány bugot és a skinekkel kapcsolatos hibákat orvosolja.

Minecraft 1.7.7

Fontos szem előtt tartani, hogy az új profil verzió miatt a szerver nem kompatibilis a korábbi verziókkal. Emellett mielőtt a frissített, 1.7.7-es szervert elindítanátok, ellenőrizzétek a server.properties fájl beállításaiban az online-mode részt. Ezúttal el kell döntenetek, hogy milyen módon fog a továbbiakban működni a szerver, ugyanis az első indításkor átkonvertálja a profilokat az új verzióra és az online és offline változatok nem kompatibilisek egymással.

És mellékesen: A Pocked Edition eladásai meglépték a 21 milliót. Gratulálunk a Mojangnak.

Írhatsz hozzászólást, vagy visszalinkelheted a saját oldaladról.

2 Hozzászólás ehhez “1.7.6 és 1.7.7 frissítések”

 1. glerikud szerint:

  Ismerősen cseng a neve, amikor klónok után kutattam, akkor ezt is megtaláltam, csak nem töltöttem le semmi hülyeséget a Windows Store-ból. Köszi, hogy felhívtad erre a figyelmünket.

 2. Tacumoto Tacumoto szerint:

  glerikud, ha időd engedi nézz már utána a BlockWorld nevű játéknak. Én nemrég bukkantam rá a windows 8 áruházában és le is töltöttem, mivel ingyenes volt. Azt hiszem bátran nevezhetjük Minecraft másolatnak.

Szólj hozzá

Kérjük jelentkezz be a hozzászóláshoz.