Halloween alkalmából a konzolos és a Pocket Edition felhasználók is újdonságokat kapnak!

Halloween01

 

A konzolos Minecraft kiadásáért felelős 4J Studios megint megmutatta, hogy képesek megjeleníteni egy újabb csomagot (DLC-t) ami egy teljesen új köntösbe borítja a Minecraft világát. Most Halloween alkalmából jelentettek meg egy új Skin csomagot az Xbox-os és a Playstaion-ös változatra. A csomag magában foglal 43 teljesen új és egyedi játékos skin-t, egy félelmetes textúra csomagot amit bármelyik Minecraft világban használhatsz és néhány félelmetes, ijesztő hangulatot keltő zenét is.

 

Halloween2

 

A csomagot az Xbox 360, az Xbox One, a PS3 és a PS4 játékosok tudják megvenni, már most a Playstation és az Xbox Áruházban 1299 forintos áron (eredeti ára 3.99$). (Ahhoz, hogy lásd a csomag hatásait, rendelkezned kell az adott verziójú eredeti Minecraft konzolos változatával) A csomag hivatalos neve a “The Halloween Mashup Pack” lett.

 

 

Azért, hogy idén ne csak a konzolos felhasználók kapjanak valamit, a Mojang kiadott egy másik Skin csomagot a Pocket Edition és a Windows 10 Edition felhasználók számára idén Halloween-kor. A Mojang szerette volna megőrizni a csomagban azt, hogy az Amerikai gyerekek Halloween-kor jelmezekbe öltöznek és házról-házra járnak mindenféle nyalánkságért. Ezért ebben a csomagban, úgymond jelmezek vannak, amikkel a kedvenc mobjaink bőrébe bújhatunk. A Mojang azt is hozzátette, hogy szerintük ez az egyik legkreatívabb Skin csomag amit valaha készítettek.

 

Halloween3

 

A csomag ára 0.99$ (~290 Ft), amiért kapunk egy tehén jelmezt, egy creeper jelmezt, egy bevégző (enderman) jelmezt, egy szellem jelmezt, egy gombatehén jelmezt, egy ocelot jelmezt, egy malac jelmezt, egy rózsaszín bárány jelmezt, egy szivárvány színű bárány jelmezt, egy csontváz jelmezt, egy hó gólem jelmezt, és egy pók jelmezt. Aki pedig nem szeretné megvásárolni a Skin csomagot, az díjmentesen megkapja a vas gólem és a zombi jelmezt.

Írhatsz hozzászólást, vagy visszalinkelheted a saját oldaladról.

Szólj hozzá

Kérjük jelentkezz be a hozzászóláshoz.