Tesztelhető a hamarosan érkező 0.14.0-ás Pocket Edition az Android felhasználók számára!

 

post

 

Néhány héttel ezelőtt értesültek a Minecraft Pocket Edition tesztelők, hogy egy újabb béta verzió lett elérhető számukra, a 0.14.0. A Mojang hatalmas hangsúlyt fektet a mobil-platformra elérhető Minecraft-ra, ugyanis több interjúban is elmondták a fejlesztők, hogy szeretnék, ha a mobil verzió ugyan olyan fejlett lenne, mint a jelenlegi, vagy a hamarosan érkező 1.9-es változat.

Ezen verzió tesztelése kizárólag Android rendszerű telefonokra/táblagépekre érhető el, de mint mindig, ugyanúgy a későbbiekben elérhető lesz a 0.14.0 teljes változata iOS és Windows platformokra is.

Ahhoz, hogy csatlakozni tudj a teszteléshez, mindösszesen meg kell vásárolnod a játékot Android rendszeren, majd ezen a linken csatlakoznod kell, a Minecraft: Pocket Edition tesztelőihez. Ha ezt megtetted, akkor valószínűleg pár órán belül lefrissül az alkalmazás, aminek az elindításával, máris a legújabb béta verzióba érkezhetsz.

 

Screenshot_2016-02-06-12-58-56

 

A legújabb verzió rengeteg újdonságot/javítást tartalmaz. Olyan sokat, hogy egyszerre nem is lehetne őket kiírni, mert betelne vele az egész oldal. Ezért csak a lényegesebb újdonságok kerülnek megemlítésre. A verzió tartalmazza a sokak által várva várt térképet, a tölcsért, a kidobókat és az adagolókat is. Ezek mellett a tárgy keretek is megérkeztek, de a Mojang figyelmezteti a játékosokat, hogy még javítani fognak rajta, hisz szinte teljesen használhatatlan. Pattogni kívánó játékosok sem fognak unatkozni, hisz a nyálka blokk is újdonságként érkezik a verzióba. A kreatív eszköztár is változott, hiszen most már tudunk páncélt magunkra tenni, illetve barkácsolni is. Új szörnyként érkezik a boszorkány, illetve megkapjuk az előző vöröskő frissítésből kimaradt jelismétlőt és a komperátor is.

 

Screenshot_2016-02-06-13-01-45

Írhatsz hozzászólást, vagy visszalinkelheted a saját oldaladról.

Szólj hozzá

Kérjük jelentkezz be a hozzászóláshoz.