A Wii U Minecraft megkapta az első kiegészítőjét!

 

(Wii U) Super Mario Edition

 

Az év elején robbant be hatalmas hírként, hogy a Mojang megjelenteti népszerű építő játékát a Nintendo Wii U platformjára. A megjelenését hatalmas örvendés fogadta, hiszen az első héten, csaknem 77,233 felhasználó vásárolta meg a játékot, ami a Wii U konzolhoz képest hatalmas áttörésnek számít.

Még a játék megjelenésekor, a Nintendo szóvivője mondta, hogy szeretnék hogyha a közeljövőben együtt tudnának dolgozni a Mojang fejlesztőivel, hogy jobbnál jobb tartalmakkal tudják ellátni a frissen megjelent kiadást. Úgy tűnik az a “közeljövő” most jött el, hiszen néhány nap múlva elérhetővé válik a Wii U Minecraft első kiegészítője, ami a Nintendo szelleméhez köthetően Super Mario stílusú lesz.

 

 

A csomag május 17-én fog érkezni egy frissítés formájában, és természetesen kizárólag Wii U-ra lesz elérhető, és nem is fog elérhetővé válni semelyik másik konzol számára. Ezen kívül még egy dologban különbözni fog a többi kiegészítőtől, abban, hogy a Super Mario csomag minden digitálisan, vagy a június 17-én megjelenő dobozos formában vásárolt Wii U Minecraft tulajdonos számára INGYENESEN lesz elérhető. Mint az eddig megjelent Minecraft kiegészítő csomagok, ez is különféle textúrákat és skineket (amiből irdatlanul sokat, 60 különbözőt) fog tartalmazni. A csomagból a megunhatatlan Super Mario zene sem fog hiányozni, amiből szintúgy lesz rengeteg.

 

Írhatsz hozzászólást, vagy visszalinkelheted a saját oldaladról.

Szólj hozzá

Kérjük jelentkezz be a hozzászóláshoz.