Információk

Általános tudnivalók:

A blogot a szerkesztőség a szabad idejében üzemelteti a Magyar Minecraft Közösségnek, azaz Nektek. A blog célja, hogy friss híreket és érdekességeket hozzon el az érdeklődő játékosoknak, valamint egy olyan felület biztosítása, ahol ezekről a témákról nyugodt körülmények között tudtok beszélgetni. Igyekszünk lehetőséget biztosítani, hogy a saját munkáitokat (legyen az szerver, artwork, map, vagy bármi egyéb) a közösség elé tudjátok tárni.

Ezért mindenkitől egységesen kulturált viselkedést kérünk, ami kiterjed a szépen megfogalmazott hozzászólásoktól kezdve egészen odáig, hogy nem spammeljük tele a blogot hirdetésekkel és hasonló zavaró információkkal. A szerver hirdetések szigorúan ki vannak tiltva a blogról!

A felhasználók feltölthetnek egyedi avatar képeket, melyek megegyező szélességű és magasságú képek kell, hogy legyenek (pl.: 500×500 pixel) és nem haladhatják meg az 1MB méretet.

Ha bármi kérdésed van a blog működésével kapcsolatban, esetleg jelezni szeretnél valamit (vagy csak érdekel milyen napunk volt), nyugodtan írj nekünk. Elsősorban a Facebook oldalunkra és e-mail címünkre beérkező üzenetekre válaszolunk leghamarabb.

 

Szerkesztőségi Tagok:

Glerikud (főadmin)

Shakal (szerkesztő)

Spencer (szerző)