Hogyan készítsünk íjat a Minecraft 1.19 frissítésben?

Az íj a Minecraft 1.19 frissítésben az egyik leggyakrabban használt fegyver a játékban. Amikor a játékosok először lépnek be a világba, mindenféle felszerelést készíthetnek, hogy segítsék a fejlődésüket. Általában a játékosok kezdetben úgy döntenek, hogy kardot készítenek, amellyel közelharcban támadhatnak bármilyen ellenséges mobot. Hamarosan azonban egy íjat és nyilat szeretnének, hogy távolról is megölhessék az ellenséget.

Hogyan készítsünk íjat a Minecraft 1.19 frissítésben?

A játékba először beugró új játékosok folyamatosan érkeznek. Ezeknek a játékosoknak az íj készítése és használata kissé trükkös lehet, mivel ismerniük kell a kézműves receptet és azt, hogy hogyan szerezhetik be a szükséges kézműves tárgyakat. Azonban a játékosok sokat tudnak kezdeni egy íjjal, ha már elkészítették. Még el is lehet varázsolni, hogy teljes potenciálját kibontakoztassa.

Az íj kézműves receptje a Minecraft 1.19-es frissítésében
Hogyan kell elkészíteni a fegyvert

Először is a játékosoknak meg kell találniuk a játékban az íj készítéséhez szükséges összes tárgyat. A botok és a húrok az egyetlen két szükséges tárgy. Miután a játékosok belépnek a játékba, elkezdhetnek ütni egy fát, hogy mindenféle fából készült tárgyat, például deszkákat, botokat, kézműves asztalokat stb. készítsenek. Ezért az új játékosok valószínűleg botokkal fognak rendelkezni. Ezt úgy lehet elkészíteni, hogy két fadeszkát függőlegesen a kézműves nyílásokba helyezünk.

A zsinórokat kissé trükkös lehet megszerezni, mivel a pókok ejtik el őket. A játékosok felfedezhetik a világot is, hogy megtaláljanak bizonyos ládákat, amelyekben esély van arra, hogy húrokat generáljanak. Egyébként a játékosok éjszaka vagy egy barlangban leküzdhetnek néhány pókot, hogy megszerezzék őket.

Az íj elkészítéséhez a játékosoknak három húrra és három botra lesz szükségük. A kézműves asztalon a játékosoknak a pálcákat "kevesebb mint szimbólum" vagy "<" alakban kell elhelyezniük, és mindhárom húrt függőlegesen kell elhelyezniük a jobb oldali kézműves nyílásokba. A játékosok a fenti képre hivatkozhatnak az egyértelműség kedvéért.

Hogyan kell használni és elvarázsolni az íjakat

Miután a játékosok sikeresen elkészítettek egy íjat, szükségük lesz nyilakra, hogy használni tudják a fegyvert. A nyilak az íjak és a számszeríjak lőszerei, amelyeknek a játékos leltárában kell lenniük ahhoz, hogy a távolsági fegyver működjön. A nyilakat vagy tűzkőből, tollakból és botokból lehet készíteni, vagy csontvázak megölésével lehet megszerezni.

A játékosok a jobb egérgombot lenyomva tartva helyezhetnek el egy nyilat az íjon, majd az egérgombot elengedve kilőhetik a nyilat. A játékosoknak nem szabad elfelejteniük, hogy a lövedékmozgás a játék fizikájának része. Ezért előfordulhat, hogy távolról lövöldözve magasabbra kell célozniuk.

Az íjakra alkalmazható legjobb varázslatok közé tartozik a Végtelenség és a Hatalom. Ahogy a neve is mutatja, a Végtelenség varázslat lehetővé teszi, hogy az íj végtelen nyilakat lőjön ki. A Power varázslat növeli a távolsági fegyver általános támadáskárát.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
1
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1