Minecraft kohó recept: hogyan kell használni egy kohót a Minecraftban

Olvaszd ki a régi felszerelésedet a Minecraft kohójával!

Minecraft kohó recept: hogyan kell használni egy kohót a Minecraftban

Ha szükséged van egy Minecraft kohóra minden olvasztási igényedhez, akkor a legjobb helyen jársz. Egy kohó létrehozása a Minecraftban az első lépés ahhoz, hogy régi felszerelésedet vasrudakká olvaszd be, amiből más tárgyakat, például Minecraft üllőt vagy Minecraft köszörűkövet készíthetsz.

Kohókemencéket a Minecraft falvakban a fegyverkészítő házakban találhatsz. Ha nincs olyan páncélkészítő falubeli, aki már használ egy kohót munkahelyi blokkként, akkor bármelyik falubeli megváltoztathatja a szakmáját páncélkészítőre.

Ez a Minecraft blokk kétszer olyan gyorsan működik, mint egy hagyományos kemence, és ércek, vaspáncélok és szerszámok olvasztására használható. A kohó létrehozásához először egy normál kohót kell készítened - ezt a crafting gridben nyolc darab Cobblestone segítségével teheted meg. Most, hogy megvan a kohód, íme a Minecraft kohó receptjének többi része, és hogy mit tudsz vele csinálni, ha már be van tüzelve és készen áll.

MINECRAFT KOHÓ RECEPT


A Minecraft kohó elkészítéséhez a következő hozzávalókra lesz szükséged.

- Vasrúd x 5
- Kemence x 1
- Sima kő x 3


Húzd fel a kézműves rácsot, és helyezd a kemencét a rács közepére. Helyezz két vasrudat a kemence két oldalára, a maradék hármat pedig a felső sorba. Helyezd a három sima követ az alsó sorba, és már kész is vagy a robbantókemence készítésére.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KOHÓT A MINECRAFTBAN
A Minecraft kohóját érctömbök, szerszámok és páncélok - valamint arany vagy láncpáncél - olvasztására használhatod. A kohó használatához a tárgyat és az üzemanyagot a kohóba kell helyezned, hogy az állapotát "égőre" változtasd. A kohón lévő tárgy kétszer olyan gyorsan olvad meg, mint a normál kohóban, de a kohón használt üzemanyag is kétszer olyan gyorsan fogy el. A megolvasztott tárgyat a 'tárgy használata' opcióval tudod összeszedni a blokkról.

Íme néhány egyéb tény a kohóról:

Minden olyan faluban élő falusi, akinek nincs külön fegyverforgatója, esélye van arra, hogy fegyverforgatóvá váljon, ha a kohó közelében áll.
Nem tudsz élelmiszert füstölni. Használj helyette normál kemencét vagy tábortüzet.
A kohóból való tárgygyűjtéskor kevesebb tapasztalatot kapsz, mint a normál kohóból.
A kohókat nem lehet dugattyúval tolni.
Hasonló ellenállással rendelkeznek a robbanásokkal szemben, és a normál kemencékhez hasonló fényszintet bocsátanak ki, amikor aktívak.
A nagyolvasztó kemencét használhatod tartályokkal.

Ha egy Minecraft kohót használsz egy érctömbön, az gyorsan és hatékonyan vasrudakká olvasztja azt, így használhatod más kézműves munkáidhoz, akár egy varázstábla használatára, akár egy Minecraft banner készítésére a pajzsodhoz.

Mi a reakciód?

like
36
dislike
6
love
12
funny
5
angry
9
sad
5
wow
13