Hogyan lehet testreszabni a páncélokat a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítésben?

A Mojang hamarosan kiadja a Trails and Tales frissítést a Minecrafthoz. Ez a javítás vadonatúj tárgyakat, blokkokat és még sok mást hoz. Ráadásul a frissítés egyik funkciója lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy testre szabják a páncélrészek kinézetét. Bár rengetegféle skin segítségével megváltoztathatják a megjelenésüket, ezek a tárgyak szinte mindig el vannak rejtve, amikor a páncélrészek fel vannak szerelve.

Hogyan lehet testreszabni a páncélokat a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítésben?

Ezért az utóbbi tárgyak testreszabásának lehetősége nagy dolog lesz a frissítésben. Ehhez rengeteg, már létező szerkezetet kell felfedezned, hogy új tárgyakat szerezz, amelyekkel a páncélrészek dizájnjait kiegészítheted. Itt van egy lépésről lépésre történő eljárás ez utóbbihoz a közelgő frissítésben.

A páncélzat testreszabásának lépései a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítésben
1) Találd meg a páncélzat díszítőelemeit

Először is szerezz egy új tárgyat, amit páncéldísz-kovács sablonjának hívnak. Ezt több építményben is megtalálod majd ládaszerzés formájában. Összesen 11 féle páncélvágó trim létezik, amelyeket új struktúrákban vagy különböző mobokon keresztül fedezhetsz fel.

Sajnos az előbbieket rakatlan darabokban kell megtalálnod, mivel a régi struktúrák nem biztos, hogy generálják őket. Az olyan helyek, mint a Nether Fortress, Shipwreck, Desert Temple, Stronghold, Pillager Outpost, Bastion Remnant, End City, Woodland Mansion, Ancient City és Jungle Temple generálnak armor trimeket.

Ezen tárgyak közül az egyiket 20% eséllyel dobja le egy Elder Guardian. Ne feledjétek, nem minden páncéldísznek lesz 100%-os esélye arra, hogy megjelenjen a láda zsákmányban. Ezért előfordulhat, hogy több építményt is fel kell fedezned, hogy találj néhányat. A jó hír az, hogy meg tudod duplikálni a trimeket, ha hét gyémánttal és egy bizonyos, a páncélzat textúrájára hasonlító blokkal kombinálod őket.

2) Használj páncéldíszeket egy kovácsasztalon bármilyen ingot vagy kristályt és páncélrészletet.

Miután rendelkezel páncéldíszekkel, találnod vagy készítened kell egy kovácsasztalt. A blokk a Minecraft 1.20 Trails and Tales frissítésében hatalmas változásokon megy keresztül. Mostantól egy új GUI-val (grafikus felhasználói felület) rendelkezik majd a kovácssablonok, páncélalkatrészek és bármilyen ingot vagy kristály elhelyezéséhez.

Az első nyílásba a szerkezetekben található páncélsablonokat, a második nyílásba bármilyen páncélrészletet, a harmadikba pedig bármilyen kristályt vagy ingotot lehet elhelyezni. Az utolsó kategóriába tartozó tárgyak közé tartoznak a gyémántok, smaragdok, vöröskő por, lapis lazuli, ametiszt szilánkok, nether kvarc, netherit ingot, arany ingot, vas ingot és réz ingot.

Miután mindhárom tárgyat elhelyezted a kovácsasztal grafikus felületén, egy új, egyedi tervezésű páncélzatot fogsz létrehozni. Észre fogod venni, hogy a használt ingot vagy kristály lényegében a testreszabás színe lesz.

Mi a reakciód?

like
15
dislike
1
love
6
funny
0
angry
0
sad
1
wow
5