Az 5 legjobb dolog, amit a Minecraftban a víz alá lehet építeni (2022)

A Minecraft hatalmas víztömegekkel rendelkezik, amelyek a játék világának közel felét borítják. Bár a játékosok idejük nagy részét a szárazföldön töltik, a víz alatti élet és terep ugyanolyan lenyűgöző. A titokzatos szerkezetek felfedezésétől kezdve a víz alatti csőcselékkel való interakcióig rengeteg mindent kibontakoztathatnak a játékosok.

Az 5 legjobb dolog, amit a Minecraftban a víz alá lehet építeni (2022)

Egyes játékosok még azt is kihívásnak tekintik, hogy lenyűgöző, teljesen víz alatti építményeket építsenek. Mivel a játék központi szempontja a felfedezés és az építkezés, a víz alatti területek egyedülálló lehetőséget jelenthetnek. Legyen szó egy kis bázisról vagy egy megavárosról, a játékosok mindenféle játékbeli tapasztalattal rendelkező játékos építkezhet a víz alatt.

A Minecraftban építhető 5 legjobb víz alatti építmény, rangsorolva
5) Üveggömb

Az üveggömbök olyan víz alatti építmények, amelyeket a játékosok biztosan láttak vagy hallottak már a közösségben. Bár az üveggömb alapból történő létrehozása eléggé gyakori, mégis egy nagyszerű szerkezet azoknak, akik ki akarják próbálni. Ha elkészült, a játékosok elmerülhetnek a víz alatti világban, mivel mindent a gömb belsejéből láthatnak.

A játékosok szinte bármit építhetnek az üveggömb belsejébe, legyen az egy egyszerű bázis, egy tárolórendszer stb.

4) Titokzatos tengeri szörny

Azok a játékosok, akik dekoratív víz alatti építményt szeretnének létrehozni, bármilyen tengeri szörnyeteget létrehozhatnak. A hatalmas, mély óceánok időnként kísértetiesnek és titokzatosnak tűnhetnek; egy víz alatti tengeri szörny megalkotása még jobban kiemeli ezeket a szempontokat.

A játékosok akár különböző helyekről is inspirálódhatnak, hogy megalkossák ezeket a vízi szörnyeket. Mivel a játékban mindenféle blokk elérhető, a játékosoknak nem okozhat gondot az építésük.

3) Felújított víz alatti romok

A játékosok számos természetesen keletkező víz alatti építményt használhatnak alapként, és építhetnek rá. A víz alatti romok tökéletesek, mivel a játékosok foghatják az eredeti szerkezetet, és elkezdhetik felújítani. Fokozatosan egy falu-szerű területet hozhatnak létre a víz alatt a felújított struktúrával.

Mivel az óceáni műemlékek már készen vannak, a játékosok csak kisebb helyreállítást végezhetnek; ezért a víz alatti romok tökéletesek erre.

2) Atlantisz vagy Atlantisz-szerű megabázis

Bár nem sok játékos készítette volna el Atlantiszt a világában, a tapasztalt játékosok számára ez mégis egy zseniális projekt. Népszerűsége miatt Atlantisz egy zseniális építmény, amit meg lehet építeni.

Ha azonban a játékosok nem akarják lemásolni ezt a koncepciót, akkor akár saját dizájnt is készíthetnek, és egyedi mega víz alatti kastélyt készíthetnek. Mivel a mega víz alatti bázisok létrehozása rendkívül nehéz lehet, ezek csak a tapasztalt játékosoknak szólnak.

1) Hangulatos bázis

A legegyszerűbb víz alatti építmény egy hangulatos kis bázis. Ez a tökéletes víz alatti építmény a játékban új játékosok számára, mivel nem kell túl sokat aggódniuk a légzés és egyéb veszélyek miatt. Még rengeteg nyersanyagra és power-upra sem lesz szükségük.

Ráadásul különböző víz alatti bázisokat hozhatnak létre, legyen az egy kis üveggömb vagy egy normál kunyhó üvegtetővel. Egy egyszerű és kicsi bázis lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a víz alatti tájat, miközben nem kell túl sokat dolgozniuk érte.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0