Top 5 érdekes tény a Minecraft 1.19-es frissítésében szereplő felügyelőről

A Minecraft 1.19-es, The Wild Update nevű frissítés egy borzalmas rémálommá változtatja a játékot. A mélysötét barlangok bevezetése örökre megváltoztatja a barlangok felfedezését, mivel horrorisztikus aspektust ad hozzá.

Top 5 érdekes tény a Minecraft 1.19-es frissítésében szereplő felügyelőről

A Caves & Cliffs Part II frissítés után a játékosok a gyémántok keresése közben az Overworld legmélyebb rétegeiben találják majd magukat. A The Wild frissítésben az ilyen mély rétegekbe való merészkedés mély, sötét barlangokba vezethet. Ha ezekben a barlangokban hangokat adsz ki, megidézheted a félelmetes Warden-t.

A Warden a legerősebb mob a Minecraftban, felülmúlja a boss típusú mobok támadási és életerőszintjét. Mostanra a legtöbb játékos már tisztában van az erejével. Ez a cikk néhány érdekes tényt és tulajdonságot mutat be a közelgő ellenséges mobról, a Wardenről.

Öt dolog, amit a Minecrafterek talán nem tudnak a Wardenről

5) Korábbi tervek

Amikor a Mojang terveket készített a Wardenhez, azt akarták, hogy félelmetes legyen. A fejlesztőknek azonban számos hátborzongató modellt kellett elutasítaniuk, mielőtt véglegesítették volna a Warden jelenlegi dizájnját az alacsony korhatár-besorolás miatt. A The Secrets of Minecraft egyik epizódjában a Mojang megosztotta a Warden számos régebbi tervét.

4) A Warden minden mobbal szemben ellenséges, kivéve a többi Wardent.


A Warden úgy van megtervezve, hogy agresszív legyen minden olyan mobbal szemben, amely hangokat hoz létre. Mivel minden mob rezgéseket okoz, a Warden megtámadja őket, így ő a legellenségesebb mob. Mint a legtöbb más mob, a Warden nem támadja a fajtáját. A Warden figyelmen kívül hagyja más wardenek jelenlétét.

3) A Warden megérzi a szagokat

Amikor a Warden először jelent meg, sok játékos azt hitte, hogy addig lopakodhat be és fedezheti fel a mély, sötét barlangokat, ameddig csak akarja. A játékosok tévesen azt hitték, hogy az Őrző csak rezgések segítségével fedezi fel őket.

De úgy tűnik, hogy az Őrzőnek erős szaglása is van. Ha nem találja meg a játékost, akkor szaglással próbálja meg bemérni a helyét.

2) A pajzsok kikapcsolása

A Wardennek hosszú listája van a különleges funkcióknak. Azonban egy dolog, ami sok játékost meglepett, az a pajzsok hatástalanításának képessége.

Még ha a Warden nincs is boss mobként megjelölve, képes legyőzni a pajzsokkal védekező játékosokat. Ez az egyik fő oka annak, hogy a Warden a legveszélyesebb mobnak számít.

1) Mivel élőhalott, a Warden továbbra is immunis a napfényre.


A Warden egy élőhalott mob a Minecraft The Wild Update-ben. Az összes élőhalott mob egyik közös tulajdonsága, hogy gyenge a napfényre. Amikor az élőholt mobok közvetlen napfénybe kerülnek, égni kezdenek. A Warden esetében azonban ez nem így van.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
1
wow
3