Hogyan csökkenthetjük a falusiak kereskedelmi árait a Minecraftban 2022-ben?

A kereskedelem az egyik leghasznosabb törekvés a Minecraftban. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy tárgyakat szerezzünk anélkül, hogy sokat kellene utaznunk. Ahelyett, hogy órákig bányásznának, hogy három gyémántot szerezzenek egy kardhoz, a játékosok egyszerűen kereskedhetnek egy előre elvarázsolt kardért. Hasonlóképpen, Ender-gyöngyökért is kereskedhetnek anélkül, hogy le kellene gyilkolniuk Endermanokat.

Hogyan csökkenthetjük a falusiak kereskedelmi árait a Minecraftban 2022-ben?

A falusiak megfelelő szintjének elérése néhány ilyen kereskedéshez nehéz és időigényes lehet. A smaragdokat is nehéz beszerezni, de összességében még mindig ez a legjobb módja bizonyos tárgyak megszerzésének.

Az utolsó kérdés az ár, amely elég meredek lehet. Az a gyémántkard 23 smaragdba kerülhet, ami nagyon sok egy tárgyért. Vannak azonban módszerek az ár csökkentésére.

A kereskedelmi költségek csökkentése a Minecraftban
Kétféle módon érheted el ezt a célt. A játékosok vagy kereskedhetnek a meggyógyított zombi falubeliekkel, vagy megszerezhetik a falu bajnokát. Itt van, hogyan lehet mindkettőt megcsinálni.

1. lépés: Keress egy raid kapitányt.

A raid kapitányok olyan Pillagerek, akiknek a fejük felett van a zászló. Ők a Pillager Outposts-ban spawnolhatnak, ami könnyen a leggyakoribb hely, ahol megtalálhatod őket. Szinte garantáltan ott fognak spawnolni valamikor.

Mivel azonban ezek az építmények ritkák, alkalmanként megtalálhatók az overworldön kóborolva is, más Pillagerek káderével együtt.

2. lépés: Öld meg a Bad Omenért

A Bad Omen egy állapothatás, amely a raid kapitány halála után lép életbe. Ez 100 percig tart. Ez idő alatt egy Minecraft faluba való belépés raid-et vált ki. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan csináld, ne lépj be egy Minecraft faluba, hacsak nem az, ahol kereskedni akarsz.

3. lépés: Fejezd be a rajtaütést

A Pillagerek hullámokban fognak belépni a Minecraft faluba. Könnyű nehézségen három hullám lesz. Amint egy hullámban megölted az összes fosztogatót, a következő hullám elkezd töltődni. Miután mindet megölted, megkapod a falu bajnokát.

A Champion of the Village hosszú ideig tart annak a falunak a hatósugarán belül, ahol a rajtaütés befejeződött. Ennyi ideig minden kereskedelmi árat jelentősen csökkent.

Gyógyíts meg egy zombi falubelit

1. lépés: Keress egy zombi falusi lakost.

A zombi falusiak természetesen éjszaka szaporodhatnak. A zombikhoz hasonlóan véletlenszerűen fognak spawnolni a területen, ahol éppen tartózkodsz, de sokkal ritkábban fordulnak elő. A másodlagos módszer az, hogy találsz egy elhagyott falut, ami meglehetősen ritka.

Ha találtál egy zombi falusi lakost, csapdába kell ejtened valamivel, hogy a nap ne ölje meg.

2. lépés: Fröcsköld le a zombi falusiakat.

Készíts egy gyengeség bájitalt pókszemből, barna gombából és cukorból (erjesztett pókszem). Csinálj belőle egy fröccsentő bájitalt, és dobd a falusira. El kell kezdenie remegni.

3. lépés: Adj a zombi falusinak egy aranyalmát.

Az utolsó lépés az, hogy adjunk a falusiaknak egy aranyalmát. Ezt úgy tudod megtenni, hogy "használod" a mobon. Végül a zombi meg fog gyógyulni, ami csökkenti az árát. Még tovább csökkentheted, ha hagyod, hogy újra Minecraft zombivá váljon, és megismétled a folyamatot.

Mi a reakciód?

like
6
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
1
wow
1