Top 5 menő barlangépítés a Minecraft 1.18-as verziójában

A 2021 novemberében megjelent Minecraft 1.18-as verziójával a Mojang számos új biomot vezetett be, köztük két barlangi biomot. A barlangi biomok voltak az elsők a maguk nemében, és a játékosok imádták. A buja barlangok és a cseppkőbarlangok saját különlegességekkel bővültek.

Top 5 menő barlangépítés a Minecraft 1.18-as verziójában

Ahogy a játékosok felfedezték ezeket a barlangi biomokat, sokan egyedi és briliáns ötletekkel álltak elő a különböző típusú építkezésekről, amelyeket ezekben a biomokban készíthettek. A Lush Cave gyönyörű és meghitt hangulatot nyújtott, míg a Dripstone Caves fenyegetőbb és gonoszabb megjelenést adott. Ezek az új barlangok rengeteg lehetőséget biztosítanak a játékosok számára, amelyeket kihasználhatnak, és fantasztikus építményeket hozhatnak létre.

Bár végtelen lehetőség van mindenféle barlangépítésre, íme az öt legjobb barlangépítés, amit a Minecraft 1.18-as verziójában elkészíthetsz:

A legjobb barlangépítmények a Minecraft 1.18-as verziójában

5) Egyszerű barlangi tároló bázis

A játékosok létrehozhatnak egy titkos barlangi tároló bázist, hogy minden értékes tárgyukat a játékban tartsák. A Minecraft 1.18-as verziójában a barlangok sokkal mélyebbre mennek egészen az Y -64-es szintig, így a játékosoknak rengeteg helyük van dolgozni és építkezni. Létrehozhatnak egy titkos szobát, ahol minden tárgyat rendszerezhetnek és tárolhatnak.

4) Lush Cave hangulatos kunyhó

A Lush Caves olyan gyönyörű és hangulatos, hogy a játékosok könnyedén készíthetnek egy kis kunyhót, és élhetnek az izzó termő bogyók alatt és az aranyos Axolotlok között. Ha a játékosok állandóan barlangi bányászkodnak, akkor a Lush Caves biomban létrehozhatnak egy kis hangulatos kunyhót, hogy legyen hol pihenniük.

3) Barlangi varázsszoba

Bizonyos barlangok varázslatos helyeknek érezhetik magukat. Ezért a játékosok kreatív ötleteket dolgozhatnak ki, hogy egy barlangot varázslatos szobává alakítsanak. Elhelyezhetnek egy gyönyörű asztalt, amely halvány fényt bocsát ki, körbevehetik könyvespolcokkal, és díszíthetik a környezetet, hogy ősi megjelenést kölcsönözzenek neki.

2) Barlangi templom

A Minecraft 1.18-as verziójában a barlangokban mindig hátborzongató érzés uralkodik, és a játékosok kihasználhatják, hogy ősi építményt készítsenek. Kísérteties és titokzatos barlangtemplomot hozhatnak létre csapdákkal, zsákmánnyal és titkos szobákkal.

1) Barlangi vár

Ha a játékosok mindent bele akarnak adni, akkor egy egész várat és várost készíthetnek egy hatalmas barlangban, teljesen elrejtve a szem elől. A Minecraft 1.18-as verziójában megváltozik a világgenerálás, így a barlangok hatalmasak lesznek. Ezért a játékosok kreatív ötleteket találhatnak ki, hogy nagy építményeket hozzanak létre ezekben a gigantikus barlangokban.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
1
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0