Az 5 legjobb varázslat a mellvédhez a Minecraft 1.19 frissítésben

A mellvértek a Minecraft 1.19-es frissítésében a négy páncélelem egyike, amelyet a játékos viselhet, hogy megvédje magát. Nyilvánvaló, hogy a játékban sokféleképpen lehet megsérülni. A játékosokat megtámadhatják ellenséges mobok, esési sérülést szenvedhetnek, megfulladhatnak, megéghetnek, vagy akár meg is mérgeződhetnek. Ezért van az, hogy az olyan páncélrészeket, mint a mellvéd, el kell varázsolni és viselni kell bármilyen kedvezőtlen helyzet esetén.

Az 5 legjobb varázslat a mellvédhez a Minecraft 1.19 frissítésben

A varázslatok szinte minden tárgyra alkalmazhatók a játékban, hogy növeljék különleges képességeiket. A legtöbb páncélelemnek külön védelmi varázslatai vannak, hogy fokozzák a különböző típusú sérülésekkel szembeni védelmüket. Mivel a mellvédek nyújtják a legnagyobb védelmet a játékosnak, mindenképpen a legjobb power-upokkal kell őket elvarázsolni.

A Minecraft 1.19-es frissítésében a mellvédekre alkalmazható 5 legjobb varázslat, rangsorolva
5) Tüskék

A tüskék egyike azon kevés páncélrészek varázslatainak, amelyek támadó jellegűek és képesek kárt okozni az ellenségnek. Ahogy a neve is mutatja, ez a varázslat lényegében tüskéket ad a mellvért külső rétegéhez. Ha a mobok vagy más játékosok túl közel jönnek közelharci támadás közben, akkor kárt szenvednek ettől a különleges varázslattól.

Ez nagyon hasznos lehet a közelharci PvP-ben vagy a közelharci támadásokat használó ellenséges mobokkal szemben. Ez azonban nem a legjobb varázslat, mivel a játékosoknak elsősorban a páncéljuk fokozott védelmére van szükségük.

4) Unbreaking

Az Unbreaking vitathatatlanul a leggyakoribb varázslat a játékban. Amikor a játékosok elkezdik használni a páncéljukat vagy bármilyen más felszerelésüket, észrevesznek egy zöld sávot a tárgy alatt. Ez azt jelzi, hogy az adott tárgy korlátozott tartóssággal rendelkezik, és eltűnik, ha a játékosok túl gyakran használják.

Az Unbreaking varázslat növeli a páncél általános tartósságát, így az tovább tart. Ez egy nagyszerű varázslat a mellvértekhez, mivel hosszabb ideig védi a játékosokat.

3) Tűzvédelem

Mindenképpen lehetséges, hogy a játékosok égésbe halnak bele a játékban. Ez különösen gyakori a Nether birodalomban, amely tele van lávával és tűzzel. Hogy megvédjék magukat a túl sok tűzkár elszenvedésétől, a játékosok alkalmazhatják a Tűzvédelem varázslatot. Ez kifejezetten csökkenti a játékos által kapott tűzkárt, de nem akadályozza meg teljesen a játékosok égését.

Sajnos ez a varázslat nem kompatibilis a Robbanásvédelemmel, a Lövedékvédelemmel és a Rendszeres védelemmel.

2) Védelem

Vitathatatlanul a legjobb védekező varázslat a mellvédekhez a Protection Enchantment lehet. Mivel a játékban különböző típusú támadások és sebzések vannak, a Protection Enchantment nagyon jónak számít, mivel növeli a mellvéd által nyújtott általános védelmet. A tapasztalt játékosok gyakran használják a Netherite páncélzatot 4-es szintű Protection Enchantmenttel.

Sajnos ez a varázslat nem kompatibilis a Blast Protection, a Projectile Protection és a Fire Protection varázslatokkal.

1) Javítás

A javítás nem csak a mellvértek legjobb varázslata, hanem a játékban jelen lévő szinte minden felszereléshez a legjobb varázslat. Mint fentebb említettük, a játékosok által használt összes felszerelési tárgy korlátozott tartóssággal rendelkezik, és előbb-utóbb eltörhet. Míg a Törés feloldása varázslat meghosszabbíthatja a tárgy élettartamát, a Javítás varázslat teljesen megjavíthatja az adott tárgyat.

Mivel ez egy ilyen értékes varázslat, ezért nem szerezhető meg a varázstáblán keresztül. A játékosok csak kincsek formájában találhatják meg a ládákban vagy egy könyvtárostól. Amikor a játékos kezében van a tárgy, és XP-pontokat kap, az eszköz elnyeli az XP-gömböket, és megjavítja magát.

Mi a reakciód?

like
8
dislike
2
love
2
funny
0
angry
2
sad
1
wow
2