Ismerd meg az izzó tintahalakat a Minecraft legújabb snapshotjában

Felvilágosítják az életedet és a tábláidat

Ismerd meg az izzó tintahalakat a Minecraft legújabb snapshotjában

Évek óta nem játszottam rendszeresen Minecraftot, de még mindig nagyon élvezem, amikor új funkciók és lények jelennek meg a játékban. Ez kivétel nélkül azt jelenti, hogy a mindig kreatív Minecraft-játékosok váratlan módokat találnak ki a használatukra. A legújabb Minecraft snapshotban a közelgő Caves & Cliffs frissítés néhány további részét tartalmazza, beleértve a csinos izzó tintahalakat és az izzó tintájukat.

A Mojang 21w03A snapshotjában elmagyarázza, hogy mi minden lehetséges az új világító tintahalakkal és a tintájukkal. Mély, sötét barlangokban kell élniük, de a Mojang szerint ebben a pillanatképben nem fognak természetesen szaporodni. Egyelőre egy Kreatív világot kell létrehoznod, és spawn tojásokat kell használnod, hogy megidézd őket.

Természetesen találtam egy sötét kis tavat, és lecsaptam egy egész maréknyit belőlük, és elég szépek. Még egy édes kis csilingelő hangot is adnak, ahogy lebegnek.

Az új frissítésben sem csak a csillogó új tintahalak ragyognak. Az izzó zuzmó is bekerült, egy növényi fényforrás, amit barlangokban lehet találni és ollóval szüretelni.

Ha megölsz egy világító tintahalat, akkor világító tintazacskókat dobnak le, amelyekkel messziről láthatóvá teheted a táblák szövegét. Úgy tűnik, hogy még színezni is lehet, hogy némi extra hangulatot adjon. Már most kíváncsi vagyok, milyen világító kijelzőkkel állnak elő a játékosok.

Mint mindig, a Mojang most is azzal vezet a Caves & Cliffs frissítéshez, hogy új kiegészítéseket tesznek snapshotokba, hogy a játékosok már előre kipróbálhassák őket. Az eddigi snapshotokban réz és ametiszt blokkokat, valamint azokat az axolotlokat adtak hozzá, amelyek miatt mindenki olyan izgatott. Vigyázzatok, az axolotlok megtámadják az izzó tintahalakat, szóval ne hagyjátok őket együtt lógni.

Ha te magad is szeretnél találkozni a tintahalakkal, akkor töltsd be a Minecraft launcherét, és a telepítések fülön válaszd a "latest snapshot" opciót. A 21w03A feliratúnak kell lennie.

Mi a reakciód?

like
10
dislike
2
love
3
funny
0
angry
0
sad
0
wow
3