Mi az az azálea fa a Minecraftban?

A Minecraftban sokféle fa létezik. Tölgyfák, lucfenyők, nyírfák, dzsungelfák és még sok más, de a Minecraft legújabb fatípusa az azáleafa. Az Azálea sok mindenben különbözik a játékban található korábbi fáktól.

Mi az az azálea fa a Minecraftban?

Az egyik legnagyobb különbség az Azalea fák és a szokásos fatípusok között az, hogy az Azalea fa törzse nem egyedi Azalea fából készül. Ehelyett tölgyfából készül, ugyanúgy, ahogyan az egy tölgyfa esetében is megjelenik. A levelek azonban egyediek, és kétféle változatban készülnek: Azálea levelek és virágzó azálea levelek. Hacsak nem számítjuk bele a Chorus virágokat vagy a dzsungel levelek homályos textúrázását, az Azalea az első virágzó fa a Minecraftban. Határozottan ők az első Overworld fa, amelynek egyedi blokkja képviseli az ilyet.

Az Azalea fák is egy egyedi formációban nőnek, amely a törzsnél kezdődik, majd átlósan nő felfelé, nem pedig körbe vagy egyenesen felfelé. Az azálea fák annyiban ritkák, hogy csak a Lush Caves biomban találhatók, és még akkor is jól elszórtan és ritkán vannak azon a területen belül. Az azáleafák azt a célt szolgálják, hogy figyelmeztessék a játékosokat, hogy a Lush Caves biomban vannak. Ez azért van, mert a felszínről nézve a Lush Cave biomok úgy néznek ki, mint bármelyik régi biom (eltekintve az Azalea fáktól), de a föld mélyén, Y = 0 alatt egy egész világot fedezhetünk fel.

Ha látsz egy azáleafát: készíts egy játéktervet, és találd ki a leggyorsabb, legbiztonságosabb utat a világ aljára. Ezután kedvedre felfedezhetsz egy izgalmas barlangrendszert, tele új növényzettel és még Axolotlokkal is.

Az azáleafák a Minecraft Snapshot 21w10a-ban kerültek bele, és a főjátékban később debütálnak majd a Caves & Cliffs frissítéssel.

Mi a reakciód?

like
11
dislike
0
love
3
funny
0
angry
0
sad
0
wow
3