Hogyan készítsünk glitched szöveget a Minecraftban?

A Minecraftban elég sok "glitch" van. Bár a játékromboló hibákat rendszeres frissítésekkel javítják, még mindig rengeteg olyan van, ami továbbra is fennmarad. Ellentétben a Farlands glitchkel vagy a végtelen duplikáció glitchkel, ezek gyakran szórakoztatóak, és nem adnak hozzá vagy vonnak le a játékból.

Hogyan készítsünk glitched szöveget a Minecraftban?

A creeper például nem más, mint egy glitchelt disznó. Egy disznó mobnak kellett volna lennie, de végül glitchelt, ami a Minecraft játékosok által ma ismert és rettegett zöld robbanó mobot eredményezte.

A Minecraft egyik legmókásabb glitchje a glitchelt vagy elátkozott szöveg, ami a megnevezett tárgyakon jelenhet meg. Ez nem olyasmi, amit a crafterek véletlenül implementálnának, így az egyetlen módja, hogy ez a dolog létrejöjjön, az önszántukból történik. Itt van, hogyan lehet ezt megtenni.

Minecraft elátkozott szöveg: Hogyan nevezzünk el tárgyakat furcsa karakterekkel


Néhány lépés szükséges ahhoz, hogy ezt a glitchet végrehajtsd. Először is a játékosoknak szükségük lesz egy üllőre és egy tárgyra. Bármilyen tárgyat el lehet nevezni, de ha a játékosok azt szeretnék, hogy az elátkozott szövegük időnként megjelenjen, akkor egy gyakran használt tárgyat kell elnevezni.

Ez lehet egy kard, fejsze, csákány vagy akár egy vizes vödör, amit rendszeresen hordanak és használnak. Ezek a tárgyak gyakrabban fognak megjelenni, így mutatva a glitchet.

Továbbá a tárgynak nem kell elvarázsoltnak lennie. Az üllőt három vaskőből, azaz 36 vasrúdból, majd három normál vasrúdból készítik, tehát összesen 39 vasrúdra van szükség.

Az első lépés az üllő felületének megnyitása az üllőre kattintva. Itt a játékosok hozzáadhatnak egy tárgyat egy elvarázsolt könyvvel, vagy bármilyen más tárgyat, amivel kombinálják, de ennek a glitchnek a céljaira csak az eredeti tárgyra van szükség.

A felület tetején az olvasható, hogy "Javítás és elnevezés", ami a névadást szolgálja. Ebbe az ablakba a kézművesek bármilyen nevet beírhatnak, amit csak akarnak.

A glitchhez az "S" billentyű lenyomva tartásával és a negyedik opció kiválasztásával kell kezdeniük. Ezt követően írjanak be egy kisbetűs "k"-t, és a szöveg vadul forogni kezd.

A játékosok innentől kezdve azt írhatnak be, amit csak akarnak, és az egyre hosszabb és véletlenszerűbb lesz. A szöveg a végtelenségig fog cikázni a speciális karakterek és a véletlenszerű betűk között. Ez a módszer konzolokon is működik. PC-n a játékosoknak az Alt+0167 billentyűkombinációt kell beírniuk a megfelelő karakterhez, mielőtt hozzáadnák a "k"-t és forgatnák a szöveget.

Ha már elnevezték, a tárgy használat közben is folytatja a szöveg forgatását. Ahhoz, hogy ezt működés közben is láthassák, a játékosoknak ki kell választaniuk a leltárból. Amint a kezükben van, a név fel fog villanni.

Azonban nem marad ott örökké. Végül a név eltűnik, így az újbóli megjelenítéséhez a Minecraft játékosoknak át kell lépniük egy másik tárgyra vagy slotra, majd vissza az újonnan elnevezett tárgyra.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0