Tfue elveszítette a Minecraft versenyt, mert túl világos volt a képernyője

Láttam már embereket, akiket egy halom dolog miatt felhúztak egy versenyen, de a fényerő beállítások újdonságnak számítanak. A népszerű tartalomkészítő Turner 'Tfue' Tenney egy Minecraft Twitch Rivals versenyen vett részt barátaival. Egészen jól is ment neki, amíg valaki észre nem vette, hogy a képernyője sokkal világosabbnak tűnik, mint a többieké. Kiderült, hogy ez probléma, és a csapatától annyi pontot vontak le, hogy elvesztették a versenyt.

Tfue elveszítette a Minecraft versenyt, mert túl világos volt a képernyője

A Twitch Rivals szabályai a Minecraft versenyre vonatkozóan kimondták, hogy a játékosoknak Vanilla Minecraftot kellett használniuk, modok és kiegészítők nélkül. Bár a csapat nem tudja megmondani, hogy Tfue használt-e "illegális modokat vagy textúracsomagokat", biztosak benne, hogy "bizonyos nézeteket csak a játékbeli kliensen kívüli beállítások szerkeztésével lehetett elérni".

"A felülvizsgálat után nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a vádlott játékos illegális modokat vagy textúracsomagokat használt volna" - mondta Caleb 'WavePunk' Simmons, aki a verseny egyik házigazdája volt. "Az adminok azonban reprodukálni tudták, hogy bizonyos nézetek csak a játékbeli kliensen kívüli beállítások szerkesztésével voltak elérhetőek".

Miért is számít mindez? A Twitch Rivals Minecraft versenye több minijátékból áll, amelyek olyan dolgokat tartalmaznak, mint például a kincsvadászat. Ahogy azonban az alábbi tweetből is kiderül, Tfue fényereje bizonyos előnyöket biztosított neki például az óceán mélyén lévő dolgok kiszúrásában.

A végén a Tfue csapatnak hat pontot vontak le az összpontszámukból, ami minden egyes fordulóban az előnyüknek felel meg. Ez elég volt ahhoz, hogy elvegyék tőlük a versenyt, és a győztes vihette haza a 12 000 dolláros fődíjat. Úgy tűnik, Tfue legalábbis jó kedvvel veszi a dolgot.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
2
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0