Minecraft Wither: hogyan kell létrehozni és legyőzni a hervadás főnököt

Győzd le a Minecraft Wither boss-t az útmutatónkkal

Minecraft Wither: hogyan kell létrehozni és legyőzni a hervadás főnököt

Saját Minecraft wither létrehozását tervezed? A Minecraft wither az egyetlen játékosok által készített ellenséges mob a Minecraftban, és Frankestein szörnyéhez hasonlóan biztosan a készítője ellen fog fordulni - ezért óvatosan járj el.

Ez a lebegő élőhalott főnöki mob robbanó koponyákat dobál az ellenségre, de nem azonnal. Van még egy kis időd, amíg új halálos háziállatod rájön, hogy ő egy teremtmény, és hogy egyetlen életcélja, hogy teljesítse gazdája kívánságát, hogy megöljön mindent, amivel kapcsolatba kerül. A Minecraft hervasztói ellenségesen viselkednek minden mobbal szemben, kivéve az élőhalott mobokat, mint például a zombikat és a csontvázakat. Amikor egy hervasztóval kerülsz szembe, az ég elsötétül, és egy lila életerő sáv jelenik meg, ami hátborzongató hangulatot teremt a főnöki csatához, és ez így is marad a harc végéig.

Ezeket a háromfejű lebegő ellenséges mobokat elég nehéz legyőzni, de ha elég bátor vagy ahhoz, hogy spawnolj egyet, akkor íme, hogyan kell bánni ezzel az erős Minecraft mobbal, és minden más, amit a Minecraft wither hatásairól, sebzéséről és spawnolásáról tudnod kell.

HOGYAN KELL SPAWNOLNI EGY WITHERT A MINECRAFTBAN
Ahhoz, hogy a Minecraftban létrehozhass egy withert, szükséged lesz a megfelelő erőforrásokra. Ellentétben más, a Minecraft üllőt vagy varázstáblát használó receptekkel, a tárgyakat egy bizonyos sorrendben kell elhelyezned a földön, íme, hogyan.

Helyezz el négy lélekhomoktömböt T alakban, három tömböt keresztben, és egy tömböt a középső tömb alatt. Ezután helyezz három hervadt csontvázkoponyát a három felső blokk tetejére. Az utolsó elhelyezett blokknak egy hervasztó csontvázkoponyának kell lennie, különben a spawn hatástalan lesz.

A hervasztó megnő, ahogy az életerő sávja megtelik, de nem fog mozogni vagy támadni, amíg ebben az állapotban van, ami tíz másodpercig tart. Miután ez az állapot véget ér, egy nagy robbanást hoz létre, amely akár 68 sebzést is okozhat, ezért mindenképpen kerüld el, amikor ez megtörténik, hogy elkerüld a felesleges sebzést, mielőtt még a harc elkezdődne. Győződj meg róla, hogy a hervasztó nyílt területen spawnol, mivel sok helyre lesz szükséged, hogy tartsd a távolságot, amikor halálos robbanó koponyákat kezd dobálni feléd.

MINECRAFT WITHER CSONTVÁZ
Hogyan szerezhetsz Minecraft wither koponyákat? Nos, szükséged lesz wither csontváz koponyákra, hogy spawnolhass egy withert a minecraftban. Ezeket a wither csontvázakat erődökben és a The Netherben találod, és kőkardokkal spawnolnak, egytől ötig terjedő csoportokban.

Más cseppek mellett, mint például a csontok és a szén, 2,5% esély van arra, hogy egy játékos vagy egy megszelídített farkas által megölt wither csontváz koponyát dob, és mindig dob egy koponyát, ha egy feltöltött kúszó ölte meg.

HOGYAN KELL MEGÖLNI EGY WITHERT A MINECRAFTBAN
A wither a Minecraftban immunis a tűz, a láva és a fulladás okozta sebzésre. Szerencsénkre azonban a smite bűbájjal rendelkező fegyverektől extra sebzést kap, így érdemes egy Minecraft bűbájtáblázatot használni, hogy egy Minecraft gyémántkarddal extra lökést kapjunk.

Az íj használata mindig jó választás, így tarthatod a távolságot, mivel a hervadás minden blokkot károsít, amit megérint - áúú. Győződj meg róla, hogy az íjadat erővel és végtelennel varázsolod, ha pedig nyílpuskát használsz, a gyors töltés varázslat biztosítja, hogy ne maradj le. Győződj meg arról is, hogy rengeteg íjat raktározol, nem akarod, hogy a harc felénél hiányt szenvedj.

Bár a hervasztó immunis a legtöbb állapothatásra, a többi élőhalott mobtól eltérően az azonnali élethatás károsítja, és azonnali sebzéssel gyógyul. Fegyverkezz fel rengeteg gyógyító bájitallal az életerő regenerálódásához és erőitalokkal az extra sebzéshez a Minecraft főzési folyamat segítségével.

A hervasztó a nehézségi beállításodtól függően másképp reagál, néha fél egészséggel spawnol hervasztó csontvázakat, és megduplázza a koponyák mennyiségét, amit feléd dobál. A hervasztó mindig agresszívabbá válik, amikor az életereje a fele alá csökken, és szokása, hogy feléd rohan, és útközben mindent elpusztít, ami az útjába kerül. Ekkor páncélzatot is kap, így tudatja veled, hogy nem adja fel harc nélkül.

MINECRAFT FONNYADT KOPONYÁK
Amikor a hervasztó támad, lövedékként robbanó koponyákat lő ki, ami egy újabb ok arra, hogy tartsd a távolságot. A hervasztó másodpercenként több koponyát lő ki egy célpontra, legyen az egy ártatlan járókelő vagy te magad.

Fekete koponyák: a robbanás hatósugara egy, és nem tudnak 20 feletti robbanásellenállással rendelkező blokkokat áttörni.
Kék koponyák: több sebzést okoznak, mint a fekete koponyák, de lassabbak, négy robbanásellenállás feletti blokkokat törnek össze.

MINECRAFT ELSORVADÁS HATÁSA
Ha egy fonnyadó koponya talál el, az egészségszívek feketévé válnak, és a méreghez hasonlóan az életerőd lassan lecsökken. Ennek gyógyítására igyál tejet, vagy használj egy halhatatlan totemet.

A csata végeztével learathatod a Minecraft hervasztó főnök megölésének jutalmát, de mit is ejt egy hervasztó a Minecraftban? A Nether csillagot, azt. Egy rendkívül ritka tárgy, amiből egy Minecraft jelzőfényt készíthetsz, ami állapothatásokat biztosít a közelben lévő játékosoknak, és ráadásul elég csicsásan is néz ki.

Szóval így kell létrehozni és megölni egy Minecraft withert. Bár nem fogsz olyan kihívást találni, mint ez a mob boss, a Minecraft fantomra vonatkozó útmutatónk segíteni fog neked ez ellen a kisebbik gonosz ellen.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
1
funny
0
angry
1
sad
0
wow
1