Minecraft Reddit gyászolja a Technoblade halálát

Az egyik leghíresebb Minecraft tartalomkészítő és játékos, Technoblade sajnos június 30-án elhunyt. Nemcsak egy nagyszerű YouTuber volt, hanem egy tehetséges játékos is, akit milliók szerettek. A hír néhány órával ezelőtt robbant ki, megrázva mindenkit, aki ismerte őt. A népszerű Minecraft Reddit posztban gyászolta halálát egy friss bejegyzésben.

Minecraft Reddit gyászolja a Technoblade halálát

Egy 'u/Sirius_Rise' nevű redditor egy fotót tett közzé Technoblade halála után közzétett YouTube-videójáról. A videót a családja rögzítette, és édesapja beszélt Techno utolsó pillanatairól és szavairól. Az apja nehéz szívvel és fojtott hangon beszélt arról, hogy fia fel akarta venni az utolsó videóját, de nem tudta.

Technoblade egyszerűen megírta utolsó üzenetét a rajongóinak és szeretteinek, mielőtt néhány órával később utolsó lélegzetét vette. Édesapja az üzenetet az egyik gameplay videója fölött olvasta fel.

Az egész Minecraft Reddit közösség összefogott és gyászolt. Az eredeti posztoló csak annyit írt alá, hogy megtiszteltetés volt megismerni és nézni Technót.

A Minecraft Redditorok gyászukat fejezik ki Technoblade halála miatt

Az évek során Technoblade fokozatosan népszerűvé vált, és rajongók milliói voltak. Ő volt a játék egyik veteránja, akit a közösség tisztelt és becsült. Ezért amikor a haláláról szóló Reddit-poszt életbe lépett, azonnal felhasználók ezrei árasztották el.

A posztnak közel 44 ezer upvote-ja és 2 ezer kommentje van, és ez a szám folyamatosan növekszik, ahogy egyre több emberhez jut el a szívszorító hír.

Több Redditor szomorúan beszélt arról, hogy a tartalomkészítő még utolsó üzenetében is könnyedén gúnyolódott a nézőin. Utolsó üzenetében megemlíti valódi nevét, majd elmesél egy történetet arról, hogyan tréfálta meg a közönségét azzal, hogy még 2016-ban hamis nevet szivárogtatott ki.

A redditorok arról beszéltek, hogy a tartalomkészítő még a halála után is megmosolyogtatja őket a történetekkel.

A redditorok megemlítették a híres szlogenjét is: "Technoblade never dies", és azt, hogy a szeretett tartalomkészítő tovább él a szívükben. Beszéltek továbbá számos megemlékezésről és fanartról, amelyeket a közösség fog létrehozni.

Az egyik Redditor megemlítette, hogy a Hypixel, a szerver, ahol Techno sokat játszott, emlékművet fog neki állítani a szerver világában.

A Minecraft közösség olyan hatalmas, hogy sokan nem is tudják, ki a tartalomkészítő. Ennek ellenére kommentálták a posztot, és részvétüket fejezték ki. Megbeszélték, hogy csak néhány videóját nézték meg, de el voltak ájulva attól a tisztelet és szeretet mennyiségétől, amit a közösségtől kapott.

Összességében az egész Minecraft Reddit-oldal összefogott a poszt kapcsán, és kifejezték a legnagyobb szomorúságukat. Voltak, akik a videóiról beszélve emlékeztek meg róla, míg mások a rák ellen tomboltak, és hogy hogyan vette el Techo életét.

Ezzel és sok más Reddit-poszttal együtt tisztelegtek a néhai tartalomkészítő előtt. Más tartalomkészítők, mint Dream, Ph1LzA, Wilbur Soot, Quackity stb. szintén tweeteltek és gyászolták a halálát.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
7
wow
0