Respawn Anchor a Minecraftban!

A Minecraft kezdete óta sok olyan dolog van, ami lehetetlen. Nem tudsz egyenesen lefelé ásni anélkül, hogy lávába ne essél, nem használhatod az Arthropodok Bánját, és a legemlékezetesebb, hogy nem tudod beállítani a spawnodat a Netherben. De... mi van, ha mégis megteheted? A legutóbbi, 1.16-os frissítésben a legújabb blokk, a Respawn Anchor hozzáadásával most már megteheted!

Respawn Anchor a Minecraftban!

Áttekintés

A Minecraft kezdete óta sok olyan dolog van, ami lehetetlen. Nem tudsz egyenesen lefelé ásni anélkül, hogy lávába ne essél, nem használhatod az Arthropodok Bánját, és a legemlékezetesebb, hogy nem tudod beállítani a spawnodat a Netherben. De... mi van, ha mégis megteheted? A legutóbbi, 1.16-os frissítésben a legújabb blokk, a Respawn Anchor hozzáadásával most már megteheted! A mai blogban röviden elmagyarázzuk a Respawn Anchorokat és azt, hogyan használhatod őket. Kezdjük el!

Respawn Anchor crafting receptje

A Respawn Anchor elkészítéséhez 6 Crying Obsidianra és 3 Glowstone-ra lesz szükséged. A Crying Obsidian-t cserekereskedelemből, törött portálokból, zsákmányládákból és még sok másból szerezheted meg. A Glowstone egyszerűen megtalálható a Netherben, jellemzően a mennyezeteken.

Respawn horgonyok

A Respawn Anchor egy olyan blokk, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beállítsák a spawn pontjukat a Netherben. Amikor elkészül, a Respawn Anchor, még nincs feltöltve, így még nem használható. Amikor egy Glowstone blokkot használnak vele, töltést kap, a blokk textúrája ennek megfelelően megváltozik. Vizualizációként fényt bocsát ki. Az Anchor legfeljebb négy töltést képes tárolni, és a töltések mennyiségét a blokk oldalán található tárcsa jelzi.

Ahhoz, hogy a játékos a spawn helyét az Anchorra állítsa, rá kell kattintania, akárcsak egy ágyra. A Horgonynak a kattintás pillanatában fel kell töltődnie.

Minden egyes alkalommal, amikor a játékos meghal, a horgony mellett újratelepül, és a töltése eggyel csökken. Ha a játékos újratelepülési horgonya megsemmisül, vagy a töltése kimerül, vagy ha a körülötte lévő terület alkalmatlanná válik az újratelepülésre, megjelenik egy üzenet: "Nincs otthoni ágyad vagy feltöltött újratelepülési horgonyod, vagy az akadályozva volt", és a játékos a világ spawn pontján újratelepül. Az ágyakhoz hasonlóan egy horgony is megosztható több ember között. a töltések is megoszlanak.

Érdekes tények

- A hoglinok valamiért elszaladnak a Respawn Anchorok elől.
- A Respawn Anchorok a Note Blockok alá helyezhetők, hogy "bass drum" hangot adjanak.
- A Netherben lévő ágyakkal ellentétben a Respawn Anchor robbanást okoz, ha az Overworldben használják.

Következtetés

Nagyjából ennyi, srácok! A Respawn Anchorok nagyon hasznosak azok számára, akik szívesen töltik az idejüket a Netherben, és jobban szeretik a lávával teli pokoljárást. A növényzetben gazdag Overworld elfáradhat, így a Netherben való respawnolás egy ideig szórakoztató lehet. Bár nem olyan könnyű kezelni, mint egy ágyat, töltéseket igényel, meg minden, azt mondanám, hogy elég jó helyettesítője az ágyaknak. Ezzel együtt remélem, hogy ez segített neked valami újat tanulni. További szép napot!

Mi a reakciód?

like
8
dislike
0
love
3
funny
0
angry
0
sad
1
wow
2