Az 5 legjobb mob, ami még mindig nem szerepel a Minecraft 1.19-ben

A Minecraft 1.19-es frissítésével a játékosok négy új mobnak lehettek tanúi: Warden, Frog, Tadpole és Allay. Vannak azonban olyan mobok, amelyek több okból kifolyólag kihasználatlanok és kiadatlanok maradtak. A játékosok talán már elfelejtkeztek róluk, mivel nincsenek benne a játékban, de sokan vágynak rájuk.

Az 5 legjobb mob, ami még mindig nem szerepel a Minecraft 1.19-ben

A törölt vagy ki nem adott mobok közül néhányat egyszerűen azért nem vettek fel, mert nem voltak elég jók, míg mások nem kerültek be a játékba, miközben olyan mobokkal versenyeztek, amelyeket a frissítéssel való kiadásra választottak ki. Senki sem tudja, hogy a fel nem használt mobok bekerülnek-e a játékba vagy sem.

Top 5 Minecraft mob, amelyek még nem mutatkoznak be az 1.19-es verzióban

5) Vörös sárkány

A Red Dragon volt az egyik legkorábbi mob koncepció, amit Notch, a játék eredeti készítője szeretett volna hozzáadni a játékhoz. Az Ender Dragon után a játékosok akkoriban rendkívül izgatottak voltak az új típusú sárkány miatt. Sajnos Notch 2014-ben elhagyta a Mojangot, és ezzel a mob ötletéről is lemondott. Akkoriban Jeb, a játék vezető fejlesztője azt nyilatkozta, hogy ha a mobot hozzáadják, akkor az abból a sárkánytojásból fog spawnolni, amit a játékosok az Ender Dragon legyőzése után kapnak.

Azóta eltelt nyolc év, és nem került új sárkány a játékba. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Mojang elhagyta az új sárkánymob koncepcióját, és továbblépett.

4) Glare

Glare egy mob volt, amely a 2021-es Minecraft Live eseményen a mobszavazáson szerepelt, Allay és Copper Golem ellenében. A Mojang ezt a három mob opciót ajánlotta fel a játékosoknak. Sajnos a Glare vesztett, és nem került bele a Minecraft 1.19-es frissítésébe.

A mob a szavazás első fordulójában kiesett, miután a játékosoktól a legkevesebb szavazatot kapta. A mob sok rajongója a mai napig fájlalja, hogy nem adták hozzá a játékhoz.

Ennek a barátságos mobnak segítenie kellett volna a játékosoknak megtalálni azokat a sötét helyeket, ahol a fényszint nulla, így a játékosok fel tudják világítani és spawn-biztosítani a területet.

3) Moobloom

A Mooblooms egy olyan mob volt, amely a 2020-as Live eseményen a mobszavazáson szerepelt, amikor a Mojang a Caves és Cliffs frissítéseket készült kiadni. Ezek a gyönyörű tehenek nagyon hasonlítottak a Mooshroomokhoz, de állítólag ritkán voltak megtalálhatóak a virágbiomokban. Ezek a mobok sárga színűek voltak, és virágok nőttek rajtuk.

Sajnos ezek kikerültek a mob szavazásból. Remélhetőleg a Mojang egyszer majd kiadja ezeket a mobokat a játékba, egyszerűen azért, mert a bevonásuk még jobban feldobná a virágos erdei és réti biomokat. Nemrég szerepeltek és kiestek, ezért nem jelentek meg a Minecraft 1.19-ben.

2) Réz gólem

A Copper Golem egy másik mob, amely a 2021-es Minecraft Live eseményen a mob-szavazáson szerepelt, versenyben az Allay és a Glare ellen. Ez az aranyos mob sajnos kikerült a végső fordulóban, amelyben Allay nyert. Allay úgy döntöttek, hogy a Minecraft 1.19-be kerül, így a Copper Golem rajongók elkeseredtek.

Ezt a barátságos mobot rézből lehetett volna készíteni, és rézgombok megnyomásához lehetett volna használni, amelyek bizonyos redstone-szerelvényeket működtetnek.

1) Szentjánosbogarak

A Firefly egy olyan mob, amelyet a Minecraft 1.19-es frissítésben terveztek megjelentetni. Ez egy ambient mob lett volna, amely a mocsarakban és az új mangrove mocsár biomokban spawnol. Azt is várták, hogy az új békamob táplálékául szolgálnak majd. Sajnos a Mojang eltávolította a gyönyörű ambient mobot a frissítésből, egyszerűen azért, mert megtudták, hogy ezek a rovarok mérgezőek a békák számára.

Játékosok ezrei voltak rendkívül csalódottak, sőt, dühösek a Mojangra, amiért eltávolította az imádnivaló ambient mobot a frissítésből. Senki sem tudja, hogy mikor, vagy hogy hozzáadják-e őket a játékhoz.

Mi a reakciód?

like
22
dislike
1
love
7
funny
2
angry
0
sad
6
wow
13