A Minecraft tésztabarlangokat kap, hogy csatlakozzon a spagetti barlangokhoz

A Minecraft 1.17 megjelenési dátuma továbbra is 2021 nyara - bár ez már csak a frissítés első része lesz.

A Minecraft tésztabarlangokat kap, hogy csatlakozzon a spagetti barlangokhoz

A Minecraft tésztát kap a spagetti tetejére. Bár ez finoman hangzik, valójában azt jelenti, hogy a Caves & Cliffs frissítés részeként még változatosabb barlanggenerálást kapunk. A Minecraft legújabb, 21w17a jelzésű snapshotban a tésztabarlangokat vezeti be a cseppkőbarlangok, a réz és az érces erek némi finomítása mellett.

A tésztabarlangok nagyon hasonlítanak a 21w06a snapshotban bevezetett spagetti barlangokhoz. Mindkettő hosszú, vékony barlang, amelyek a rendszer által generált más barlangokban és azok körül kanyarognak. A különbség az, hogy a tésztabarlangok vékonyabb és klausztrofóbabb változatok, így még több változatosságot kapunk, mintha csak a spagetti barlangok lennének.

Ez a pillanatkép az új ércvénákat is finomítja, amelyek egy korábbi előzetesben kerültek bevezetésre. Ezek most egy kicsit ritkábbak, és örökre csökkentették a méretüket, de mostantól lesz esélyed arra, hogy nyers érctömböt találj egy ér közepén. Ha a korábbi pillanatképekben a Minecraft rézzel játszottál, az is kap egy jelentős változást, hogy könnyebb legyen megtalálni - a rézérc blokkok mostantól két vagy három darab ércet fognak ledobni bányászáskor, nem csak egyet.

A változások teljes listáját a hivatalos oldalon olvashatod, vagy részletesebb bontást kaphatsz az alábbi videóban.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
3
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1