Top 5 új dolog a Minecraft 1.19 frissítésben

A Mojang arra készül, hogy még ebben az évben kiadja a Minecraft 1.19-es frissítését, és a játékosok rendkívül izgatottan várják azt. Már több kísérleti funkcióval is incselkedtek a játékosokkal, mint például a Warden, Deep Dark Biome, Allay, Frogs, stb. mind a Java, mind a Bedrock Editionben. Sok mindent fel lehet fedezni, amint a hivatalos frissítés megjelenik.

Top 5 új dolog a Minecraft 1.19 frissítésben

A Minecraft Live 2020, és 2021 során mutatták be a világnak ezeket a funkciókat, amelyek a Minecraft 1.19-es frissítésben fognak megjelenni. Bár a Deep Dark funkcióit az 1.18-as verzióban kellett volna hozzáadni, de előrehozták, mivel a fejlesztők még jobban kibővítették. Idővel az emberek különös érdeklődést mutattak néhány funkció és kiegészítés iránt.

A Minecraft 1.19-es frissítéssel érkező 5 legjobb funkció

5) Swift Sneak varázslat


Ez lesz a varázslatok sorának legújabb kiegészítője, és a frissítés Deep Dark részének része. Ez egy bakancs-exkluzív varázslat, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsabban sétáljanak, miközben sneak módban vannak.

Ez kifejezetten azért lesz hozzáadva, hogy a játékosok gyorsabban kerülhessék el a félelmetes Wardent, miközben csendben és sunyin cselekedhetnek. Három szintje lesz, a legmagasabb szinten a játékosok olyan gyorsan tudnak majd lopakodni, mint a normál járás.

4) Csónak ládával


Biztosan sokan elfelejtették ezt a funkciót, amelyet a 2021-es eseményen mutattak be röviden. Ez lesz az egyik leghasznosabb funkció a játékosok számára a Minecraft 1.19-es frissítésében, mivel egy csónakra szerelhető láda segítségével rengeteg tárgyat tudnak majd szállítani. Ez segíteni fogja a játékosokat abban, hogy nagy mennyiségű tárgyat szállítsanak a tengerentúlra.

3) Deep Dark biome


Az egyik legjobban várt funkció a Deep Dark biom hozzáadása a Minecraft 1.19 frissítésben. Ez az overworld legmélyebb részein fog generálódni, a 0. y szinten túl. Többnyire deepslate és számos sculk blokkot fog tartalmazni.

Itt lesz jelen a Warden és az Ősi Városok. Ez lesz az egyik legijesztőbb biom a játékban.

2) Ősi városok


Az új biomban ezek az új építmények fognak létrejönni. Az Ancient Cities lesz az egyik legnagyobb struktúra, ami a Minecraft 1.19-es frissítéssel bekerül a játékba. Többféle deepslate és sculk blokkokból fog állni egy meghatározott mintázatban. Hosszú folyosókat tartalmaz majd, amelyek kisebb Warden szentélyekhez kapcsolódnak.

A közepén egy hatalmas Warden-szobor lesz az újonnan megerősített deepslate blokkokkal. Az építményben több értékes zsákmányt tartalmazó láda is található.

1) A Warden


Vitathatatlanul ez a legnagyobb beszédtéma a Minecraft 1.19-es frissítésével kapcsolatban. A frissítéssel egy félelmetes új ellenséges mob érkezik, a The Warden. Ez lesz a legerősebb mob, az Ender Dragon és a Wither felett.

Csak akkor fog spawnolni, ha a sculk shrieker kétszer aktiválódik, és szagolni és hallani fogja a játékosok vadászatát. A Warden a legborzalmasabb mob, mivel könnyen megölheti a játékosokat egy vagy két találattal.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
1
wow
0