Minecraft Crying Obszidián

A Minecraft kezdeti napjai óta az Obsidian a legerősebb, legnehezebben törhető blokknak számít a játékban.Sokáig ez így volt. De a Nether-frissítés, a Crying Obsidian óta az Obsidian egy új változata is megjelent. Azt mondani, hogy egy új blokkot adtak hozzá, amelynek feltörése ugyanolyan sokáig tart, mint az Obszidiáné, kissé álságos, ha figyelembe vesszük az elnevezést. Ettől függetlenül a mai blogban mindent megtudhattok erről a meglehetősen új blokkról, a felhasználásáról, a céljáról és minden másról. Lássunk hozzá!

Minecraft Crying Obszidián

Crying Obsidian
A Crying Obsidian az obszidián egy fénylő változata, amelyet Respawn horgonyok készítéséhez lehet használni. Lila részecskéket termel, amikor elhelyezzük. A Crying Obsidian bányászatához egy Diamond vagy Netherite Pickaxe szükséges.

A Crying Obsidian megszerzése nem sokkal nehezebb, mint a hagyományos obszidiáné. A törött portálokban keletkezik. A Piglinek adhatnak neked belőlük cserekereskedelem útján, és a Bastion Remnants ládáiban is találhatsz belőlük zsákmányt.

Javaslom, hogy a Broken Portals-t válasszátok, mivel nem kell a Netherbe mennetek, és a három közül ez a legkevesebb gondot igényli.

Felhasználások
Az Obszidiánhoz hasonlóan a Crying Obsidian is egy robbanásálló blokk, amelynek robbanásállósága 1200. Az Ender Dragon szintén nem tudja elpusztítani.

A Crying Obsidian felhasználható a Respawn Anchors készítéséhez is, egy hasznos blokk, amely lehetővé teszi a játékos újratelepülését a Netherben.

A Crying Obsidian elhelyezésekor lila csepprészecskéket termel, mintha "sírna". Ezek a cseppek pusztán dekoratívak, és nagyon szépen néznek ki, ha mondhatom így.

A Crying Obsidian fényt is bocsát ki, 10-es fényszinttel. Ez elég hasznos, mivel a Crying Obsidian az egyetlen robbanásálló fényforrás a játékban. Használd ezt néhány olyan veszélyes építkezéshez, ahol szükséged van a fényre!

A Crying Obsidian nem húzható vagy tolható a Pistons vagy a Sticky Pistons által. Erre már a névadójából is rájöhettél volna.

A Crying Obsidian valójában egy nagyon régi blokk, amit eredetileg 9 évvel az 1.16 előtt terveztek hozzáadni. Úgy tűnik, hogy a Crying Obsidian célja az lett volna, hogy visszaállítsa a játékos spawn pontját a Lapis Lazuli segítségével, de ezt a funkciót az ágy vette el, miután hozzáadták. A közösség volt az, aki erősen kérte, hogy a Crying Obsidian térjen vissza, mint a Netherben való respawnolás módja, és így a Mojang valóban meghallgatta és bevezetett egy olyan rendszert, amely ezt lehetővé teszi. Brandon a Mojangtól elmondta, hogy a terv az volt, hogy a repedt Obsidian-t adják hozzá, de aztán úgy döntöttek, hogy a Crying Obsidian veszi át a helyét a nagy játékosigény és az összességében eredetibb ötlet miatt.

Szóba került az is, hogy a Crying Obsidian-t a normál Obsidianból úgy lehetne előállítani, hogy a tömböt átdobják egy Nether portálon, de a Mojang ehelyett úgy döntött, hogy a Pigling-eket használja a tömb farmolásának módjaként.

Következtetés
Ez minden! A Crying Obsidian egy elég érdekes blokk, mély és gazdag múlttal, amely a közösség visszajelzéseire és népszerűségére épül. Ha a Minecraft játékosok nem csoportosulnának és nem adnának hangot véleményüknek, a Minecraftnak nem lenne ez a blokkja, és valószínűleg a hozzá kapcsolódó tárgyak sem. Nem törik meg a játékot, vagy ilyesmi, de itt van, hogy maradjon, és ez jó dolog. Mindenesetre remélem, tanultál valami újat, és legyen szép napod.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
1
funny
1
angry
0
sad
0
wow
2