4 legjobb kovács falu seedek a Minecraft PE 1.19 frissítéshez

A falvak a Minecraftban fellelhető legjobb építmények közé tartoznak. Rengeteg zsákmányt szerezhetnek a játékosok. Vannak falusiak is, akik hasznosak a kereskedelemben és a gazdálkodásban.

4 legjobb kovács falu seedek a Minecraft PE 1.19 frissítéshez

A kovácsok nagyon keresett falusiak, még akkor is, ha az 1.14-es Village & Pillage frissítés után technikailag már fegyverkészítőknek hívják őket. Hihetetlen zsákmányt szerezhetnek, többek között:

  • Gyémántok
  • Vas lópáncél
  • Arany lópáncél
  • Gyémánt lópáncél
  • Vas mellvért
  • Vas lábszárvédő
  • Vaskard
  • Arany ingot
  • Vasrúd
  • Nyereg
  • Obszidián tömbök

Kovácsot vagy fegyverkovácsot találni azonban nehéz, mert nem minden faluban van ilyen. Viszont rengeteg seed van, ahol van.

Íme négy jó seed, amit kipróbálhatsz a Minecraft 1.19-ben, ha kovácsot keresel.

Falvak seedje, ahol a Minecraft 1.19 játékosok kovácsokat találhatnak
1) Seed: -18341278789913619791

Ez a seed egy tundra faluba dobja a játékosokat, ami egy nem gyakori spawn. Ebben a faluban három kovács található.

A seed csak a falu alatt lesz jobb, ahol a játékosok egy hatalmas cseppkőbarlangot találnak, ami egy másik ritka biome. A cseppkőbarlangokat először az 1.18-as verzióban vezették be, és sok játékos számára még mindig viszonylag ismeretlen biomot jelentenek.

Ezen kívül ez a seed a felszín alatt ősi városokat rejt. A kovácsműhelyek nagyszerű zsákmányt rejtenek, de az Ősi Városok vitathatatlanul a legjobb zsákmánnyal rendelkeznek az összes generált építmény közül.

Ebben a seedban minden, amire a játékosoknak szükségük van, azonnal elérhető, amint spawnolnak, ami rengeteg időt takarít meg nekik.

2) Seed: 43664882

Néha a Minecraft világok olyan egyedi módon generálódnak, hogy az eredmény lélegzetelállító.

Ebben a seedban egy falut teljesen körülvesz az óceán. Ez ritkaság, mivel a falvak ritkán generálódnak még kis szigetekre is.

Ebben az esetben közvetlenül a spawn pont közelében található, mivel a játékosoknak csak 50, 65, 60-ig kell utazniuk, hogy megtalálják ezt a ritka falut. Mindennek tetejébe a faluban van egy kovács, ami azt jelenti, hogy jó zsákmányt is találunk.

A kis telkeken néhány fa is található, így egy nagyon egyedi túlélőszigetet alkothat. Akárhogy is, a Minecraft játékosoknak érdemes megnézniük ezt a seedot, még ha csak az egyedi generáció miatt is.

3) Seed: 8973728

Ez a seed 50, y, 50-nél spawnolja a játékosokat. Pár száz háztömbön belül van egy falu dupla kovácsműhellyel. Ez egy ritkaság, és a játékosoknak kétszer annyi lehetőségük van gyémántot, páncélt, kardot és egyebeket szerezni.

Két másik falu is van a közelben, hogy a fosztogatást növeljék. A hab a tortán, hogy ezen a seedon van egy Pillager előőrs -200, y, 250-nél, így a portyázási lehetőségek végtelenek.

Ez a seed szinte mindent tartalmaz, amire egy Minecraft játékosnak szüksége lehet egy területen. Ennél sokkal jobbat nem is lehet találni.

4) Seed: 17645624058879295

Ez a seed az egyik legjobb, amit a Minecraft 1.19-es verziója kínál. A játékosok egy havas tajga faluban spawnolnak, rengeteg épülettel, amelyek közül az egyikben van egy kovácsműhely. Ez a falu hatalmas és rengeteg zsákmánnyal rendelkezik, nem beszélve a falusiak számáról.

Ha egy falu az, amit a játékosok szeretnének az új világukban, akkor ez a seed az egyik legjobb. A falu ráadásul egy meglehetősen ritka bioszférában található, ami csak tovább növeli a seed általános minőségét.

Mi a reakciód?

like
7
dislike
0
love
1
funny
3
angry
0
sad
0
wow
4