Minecraft fantom: megidézés, spawnolás és fosztogatás útmutató

Minden, amit a Minecraft fantomról tudni kell - hogyan idézd meg és győzd le ezt a szárnyas ellenséges mobot.

Minecraft fantom: megidézés, spawnolás és fosztogatás útmutató

A Minecraft fantom egy repülő ellenséges mob, amely azokat zsákmányolja, akik több mint három játékbeli napot töltöttek el egy szemhunyásnyi alvás nélkül. Gyöngyöző zöld szemei már nagyon messziről kiszúrnak téged, úgyhogy készülj fel.

A Minecraft fantom puffadt, szürke füstöt hagy maga után, miközben tétlenül köröz, amit kreatív módban lehet megfigyelni, mivel nem támad. A Minecraft fantom extra sebzést kap, ha olyan karddal találod el, ami smite-tal van elvarázsolva, vagy ha az azonnali egészség effektus árt neki. Immunisak azonban a méregre és megfordítják az azonnali sebzésű varázsitalok hatását.

Támadásukhoz lecsapnak, és nem lebegnek túl sokáig ugyanazon a helyen, ami megnehezítheti, hogy íjjal jól eltaláljanak. A kard a legjobb módja a fantom lecsapásának, vagy beküldheted a megszelídített farkasodat. Ha minden más nem sikerül, a fantom nem rajong a macskákért, általában 16 blokknyi távolságban marad minden macskafélétől - elmenekül, ha a megszelídített macskád sziszeg.

MINECRAFT FANTOM SPAWNOLÁSA
A Minecraft fantomok éjszaka vagy zivatar idején ívódnak az Overworldben. Mindig feletted fognak spawnolni, így különösen nehéz elkerülni ezeket a rosszindulatú lényeket. Ha álmatlanságban szenvedsz, és három vagy több napig nem aludtál, számíts rá, hogy hallani fogod a fantom üreges kiáltásait, amint elfedik az eget feletted. Ráadásul a fantomok annál nagyobb valószínűséggel szaporodnak el, minél tovább hagyod ki a jó éjszakai alvást.

Ahhoz, hogy fantomot öltsetek, közvetlenül a tengerszint felett kell lennetek, és nem szabad, hogy a fejetek fölött olyan tömb legyen, amely elzárja a fényt. A fantom fénykapacitása kettő, tehát ez alatt kell lennie ahhoz, hogy fantom spawnoljon a Minecraftban. Várhatóan 1-6 fantom szárnycsikorgását és szárnycsapkodását hallhatod, amelyek 20-34 blokknyira feletted fognak spawnolni.

MINECRAFT FANTOM MEGIDÉZÉSE
Fantomot megidézhetsz egy Minecraft cheat segítségével, amihez be kell kapcsolnod a cheateket a világban. A chat ablak és a '/summon parancs' segítségével megidézhetsz egy fantomot, bármilyen Minecraft világban is vagy.

Természetesen érdemes a napszakot éjszakára változtatni, különben a fantom tűzben fog spawnolni, mint bármelyik élőhalott mob a Minecraftban.

MINECRAFT FANTOM ZSÁKMÁNY
Ha sikerül megölnöd egy fantomot, az a földre fog esni, így könnyedén zsákmányolhatod a jutalmat. A minecraft fantomok értékes tárgyakat, valamint XP-t ejtenek.

0-1 fantom hártyák
5 tapasztalati gömb
Ha kíváncsi vagy, hogy mire használhatók a Minecraft membránok, akkor Minecraft bájitalok főzésére használhatod őket, mint például a Potion of Slow Falling (Lassú zuhanás bájitala). Ehhez szükséged van egy főzőállványra, némi palackozott vízre és lángporra. A Minecraft fantom membránok a Broken Elytras javítására is használhatók.

A jó hír az, hogy a Minecraft fantom egy élőhalott Minecraft mob, ami azt jelenti, hogy napfényben is égni fog, így a nappali fény biztonságos idő, amikor ki lehet merészkedni.

Ha segítségre van szükséged ezek ellen a kellemetlen égi démonok ellen, számos Minecraft fegyver van, amit kitalálhatsz, hogy hadat üzenj ennek a fosztogató szörnynek és más élőhalott ellenséges moboknak, például a Minecraft fonnyadónak.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
0
funny
1
angry
0
sad
0
wow
1