Minecraft netherite: effektek és a netherite készítésének módja

Minden, amit a Minecraft magas szintű anyagáról tudni kell

Minecraft netherite: effektek és a netherite készítésének módja

Mi az a Minecraft netherite? A Minecraft legújabb anyaga az 1.16-os frissítés részeként érhető el, és a Nether legmélyebb mélységeiben találhatod meg... ugye? Igen, és egy új ércből, az ősi törmelékből is előállíthatod - íme, hogyan.

A netherite nem a gyengébbeknek való, ez egy magas szintű anyag, és jobb, ha elhiszed, hogy valami különlegeset csinál, amiért érdemes átmerészkedni a Minecraft Nether portálján. Használhatod a gyémánt felszerelésed frissítésére, de a gyémánt helyett ez egy teljesen új dolog önmagában, ami megnyitja a lehetőségeket a netherite tárgyak, felszerelések, szerszámok, fegyverek és még sok más dolog számára.

Ahhoz, hogy a játék legerősebb anyagát megszerezd a kockás kezeddel, el kell utaznod a Netherbe, hogy ritka ősi törmelékeket keress, amiket netherite ingotokká alakítasz, mielőtt elkészítenéd a Minecraft legjobb fegyvereit és páncéljait. Kíváncsi vagy, hogyan találhatsz netheritet? Nether félelem, végigvezetünk az egész utazáson, a kísérteties földben való ásástól a teljes netherite felszerelésed bemutatásáig. Íme, hogyan készíts netheritet a Minecraftban, a netherite effektekkel együtt, és hogy miért sokkal jobb, mint a gyémánt.

HOGYAN TALÁLHATSZ NETHERITET A MINECRAFTBAN
A gyémánttal ellentétben a Minecraft netheritet nem találhatod meg érc formájában a földben. Ehelyett egy tömböt kell keresned a Netherben, amit ősi törmeléknek hívnak - és ez csillagászatilag ritka. Legalább egy gyémántcsákányra lesz szükséged a begyűjtéséhez, szóval készülj fel rá.

Az ősi törmelék erezetben terem, és mindig tömbökkel (vagy lávával) teljesen eltakarva terem mindkét oldalán, így a felszínről nem fogod tudni kiszúrni. Ehelyett lefelé kell ásnod - az ősi törmelék y=22 és y=8 között található, bár a leggyakoribb az y=15-nél.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK NETHERITET A MINECRAFTBAN
Ha találtál néhány ősi törmeléket, itt az ideje a következő lépésnek - a netherite törmelék készítésének. Miután megolvasztottál egy ősi törmeléktömböt egy kemencében vagy kohóban, egy netherite törmeléked lesz. Négy netherite törmelékre és négy aranyrúdra van szükséged, tetszőleges alakban elrendezve, hogy egyetlen netherite rudat készíts.

HOGYAN KELL NETHERITE PÁNCÉLT ÉS NETHERITE FEGYVERT KÉSZÍTENI
A jó hír az, hogy miután átkutattad a netheritet annyi ősi törmelékért, amennyi elég egy netherite-bárka elkészítéséhez, minden egyes netherite felszereléshez csak egyetlen netherit-bárkára van szükséged. Ahelyett, hogy új eszközeidet tiszta netheriteből készítenéd, a meglévő gyémánt páncélokat és fegyvereket úgy fejlesztheted, hogy egy kovácsasztal segítségével kombinálod őket a netherite ingotoddal.

A kovácsasztalokat a falusi kovácsok épületében találod, vagy magad is készíthetsz egyet fadeszkákból és vasrudakból. A gyémánt felszerelésedre helyezett varázslatok átkerülnek, de a tartósság nem áll vissza, ezért üllőt kell használnod, ha a gyémánt felszerelésed helyreállításra szorul.

MINECRAFT NETHERITE EFFEKTEK
Mit tudsz kezdeni a csillogó új netheriteddel a Minecraftban? Minden netherite tárgy lebeg, ami praktikus, ha a Minecraft lávával teli alvilágában akarsz közlekedni, és ez azt jelenti, hogy az általad készített tárgyak nem fognak elsüllyedni - így csak nézheted, ahogy ellebegnek helyetted.

A netherite tárgyak a gyémánthoz képest minden szempontból jobbak. Magas varázslási értékkel rendelkeznek, hogy a Minecraft varázstábláján használhassuk őket, az eszközök gyorsabban működnek, és tartósabbak is. A netherite fegyverek is nagyobb sebzést okoznak, a netherite páncélok pedig nagyobb szívóssággal rendelkeznek, és tovább tartanak, mint az átlagos gyémánt felszerelés. Ha a netherite finomságaidba vagy öltözve, aligha ütnek vissza, ha eltalálnak. Ez egy további előnye ennek a menő új anyagnak, különösen akkor, ha a Minecraft wither főnökével készülsz megküzdeni, és szükséged van egy kis extra párnázásra.

Ha már fel vagy szerelve a netherite felszereléseddel, megtudhatod, hogyan találhatsz fekete követ a Minecraftban, és mire számíthatsz a Minecraft 1.17-es frissítésétől.

Mi a reakciód?

like
55
dislike
0
love
8
funny
1
angry
0
sad
3
wow
21