5 legjobb Minecraft mod az ércekhez 2022-ben

A Minecraftban különböző ércek jelennek meg a világ felszíne felett és mélyen alatta is. Bár a játék ércgyűjteménye elég sokoldalú, van mód arra, hogy közvetlenül javítsuk őket, vagy legalábbis azt, ahogyan megtaláljuk és feldolgozzuk őket.

5 legjobb Minecraft mod az ércekhez 2022-ben

A Minecraft-rajongók számára, akik jobb élményt szeretnének az ércekkel kapcsolatban a játékban, nem biztos, hogy rossz ötlet a közösség által készített különböző modok után nézni. Ezek a játék módosításai különböző feladatokat végezhetnek, többek között új érceket adhatnak hozzá, feltárhatják azok eloszlását, vagy hatékonyabb ütemben dolgozhatják fel őket ingotokká.

Az alábbiakban a játékosok találnak egy listát a legfontosabb módosításokról, amelyek javíthatják az ércek megtalálása, bányászata és feldolgozása közbeni általános élvezetet.

Ércfeltárás, vaskohók és 3 másik nagyszerű mod, amivel javíthatod az ércalapú játékmenetet a Minecraftban.
1) Csak elég nyersanyag (Just Enough Resources, JER)

A Minecraft ércblokkok elosztásának módja miatt trükkös lehet megjegyezni az egyes független ásványok bányászatának legjobb helyeit.

A Just Enough Resources (JER) hatalmas segítség ebben a tekintetben. A mod lehetővé teszi a mobok zsákmányának, az építményekben található tárgyaknak a játékon belüli elemzését, és még azt is, hogy bizonyos érceket melyik magassági szinteken lehet a legjobban megtalálni.

A Just Enough Resources nélkülözhetetlen lehet mind az újoncok, mind a veteránok számára, különösen, ha fel kell idézni, hol találhatók a nagyon szükséges nyersanyagok.

2) Ércfeltárás

Az ásványok és nemesfémek gyűjtése a Minecraftban időigényes folyamat, még egy elvarázsolt csákánnyal is. Különböző modok állnak rendelkezésre, hogy megkönnyítsék ezeknek az erőforrásoknak a gyűjtését, és az Ore Excavation kiváló példa erre.

Ez a könnyen megtanulható módosítás lehetővé teszi egész ércércek bányászatát egyetlen egyszerű művelettel. Más nyersanyagokra is alkalmazható, beleértve a fákat is.

Figyelembe véve a más módosításokkal való nagyfokú kompatibilitását, az Ore Excavation egy csodálatos módja annak, hogy időt és energiát takarítsunk meg.

3) Jáde

A föld alatti barlangászás során nem ritka, hogy a játékos egy ásványlelőhelyet fedez fel valamivel távolabb vagy a sötétségbe burkolózva. Itt jöhet jól a Jade mod, mivel vizuális tooltippeket ad hozzá, amelyek tájékoztatják a játékban résztvevőket arról, hogy közvetlenül mit látnak.

Egy ilyen könnyű mod segíthet a Minecraft-játékosoknak abban, hogy pontosan felismerjék, milyen ércformát látnak, még akkor is, ha vizuálisan nem igazán tudják kivenni.

4) Vaskohók

A kemencék az ásványi ércek ingotokká olvasztásának elsődleges módja. A játék vanilla buildje azonban csak két különböző blokkot biztosít ehhez: a hagyományos kemencét és a kohót.

A vaskemencék több, különböző minőségű blokkot adnak hozzá, amelyek az anyagtól függően nagyobb sebességgel képesek olvasztani. A játékosok ezeket az olvasztókemencéket is finomíthatják, hogy ásványok robbantására vagy élelmiszerek füstölésére szabják őket, így még nagyobb képességekkel rendelkeznek.

5) Bányászati kütyük

A fémek bányászata csákányokkal önmagában is jó, de néha szükség lehet egy kicsit több tűzerőre a kirándulásokhoz.

Erre az igényre a Mining Gadgets áll rendelkezésre, amely fúrókkal, fúrókkal, lézerekkel, sőt, még bányászrobotokkal is kiegészíti a játékot. Sok ilyen eszköz automatizált, így lehetővé teszi az ásványok begyűjtését vagy egy terület megtisztítását anélkül, hogy a használója jelen lenne, hogy felügyelje a folyamatot.

A játékosok tehát választhatnak a bányászat és a nemesfémek begyűjtése során a kézzel-lábbal vagy a kéz nélkül történő megközelítés között.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1