Felfedezték a Minecraft Herobrine seedjét

Újabb legendás Minecraft seed-et fedeztek fel, amely a nyílt világú játék szélesebb folklórját érinti. Egy évtized után a Minecraft kutatóinak egy csoportja megtalálta a Herobrine seed-et, amivel a játékosok az építőjáték egyik hátborzongató történetének helyszínére látogathatnak el.

Felfedezték a Minecraft Herobrine seedjét

Még 2010-ben egy creepypasta tette tiszteletét, amely Herobrine-ről szólt, egy furcsa figuráról, aki pontosan úgy néz ki, mint a játékos alapértelmezett bőre, csak szellemfehér szemekkel. Herobrine furcsa viselkedést mutatott, például 2×2-es lyukakat ásott, és levágta a fák leveleit. Egy Copeland nevű streamer állította, hogy találkozott a furcsa NPC-vel, és a pletykák szerint ez egy játékbeli tisztelgés a Minecraft készítőjének, Markus "Notch" Persson halott testvérének.

Ebből végül egyik sem bizonyult igaznak. Herobrine egy mítosz volt, Notchnak nincs testvére, és az egész csak egy internetes tréfa volt. A játékosok azonban érdeklődtek a hely iránt, ahol állítólag látták Herobrine-t, és ez vezet el minket mostanáig. Több mint egy évtizeddel később a Minecraft-rajongók megtalálták a Herobrine seed-et, és ezzel egyenesen a sok lehetséges rémálom helyszínére léphetsz.

A seed-et a Minecraft@Home, a Minecraft felfedezőinek közössége találta meg, akik megpróbálják megoldani ezeket a rejtélyeket. Az alábbi videóban néhány játékos felfedezi a helyszínt, itt pedig minden részletet megtudhatsz, ha magad is meg akarod nézni:

Seed: 47886857404082066804
Verzió: Java Alpha 1.0.16_02
Alpha koordináták: X=5.06 Y=71 (72.62 eye pos) Z=-298.54
Modern koordináták: X=5.16 Y=71 Z=-298.53
Kameraszög: RX=93.75 RY=-1.2

Itt a videó:

Szükséged lesz a Minecraft Java verziójára, a 'Historical versions' engedélyezve, az a1.0.16-os verzióval. Ez azt jelenti, hogy a mentési fájlszerkesztést kell használnod a seed-ek beviteléhez, vagy a Minecraft@Home készített egy világot, amit itt használhatsz. Ez a harmadik történelmi seed, amit az elmúlt évben találtak - a címképernyőt 2020 júliusában, a pack.png-t pedig 2020 szeptemberében fedezték fel.

Mi a reakciód?

like
20
dislike
2
love
7
funny
1
angry
1
sad
2
wow
25