Hogyan készítsünk bambusz deszkákat a Minecraftban?

A játékosok szinte bármilyen szerkezetet építhetnek a Minecraftban, amit csak el tudnak képzelni. A játék egyik legjobb része, hogy a játékosok kiválaszthatják, hogy milyen anyagot használnak az alkotásaik további finomításához. A megfelelő fafaj kiválasztása sokat számíthat az építmény esztétikájában.

Hogyan készítsünk bambusz deszkákat a Minecraftban?

A bambusz egy sokoldalú növény, amely számos célra használható a Minecraftban. Használható tüzelőanyagként, állványzatot lehet belőle készíteni, vagy akár papírt és deszkákat is lehet belőle készíteni.

A bambuszdeszkák ugyanúgy használhatók, mint a többi fadeszka a játékban. A játékosok olyan dolgokat készíthetnek belőlük, mint ajtók, lépcsők, kerítések és palánkok.

Mielőtt azonban a játékosok bambuszdeszkákat készíthetnének, először bambuszt kell találniuk.

Hogyan találhatsz bambuszt a Minecraftban

Bambusz a Minecraft dzsungel biomjaiban található. A játékban különböző típusú dzsungel biomok vannak, köztük a normál dzsungel, a bambusz dzsungel, a módosított dzsungel és a dzsungel széle.

Minden egyes dzsungeltípusnak megvannak a maga egyedi jellemzői. Egy közös tulajdonságuk azonban mindnek van: hihetetlenül sűrű a lombozatuk. Ez megnehezítheti a navigálást, de ugyanakkor bőséges lehetőséget biztosít a felfedezésre és a felfedezésre.

A bambuszdzsungel egyik legjellegzetesebb jellemzője, ahogy a neve is mutatja, a bambuszok sokasága. Ez a magas növény az egész biomban megtalálható.

A bambuszdzsungelben a játékosok egyszerűen a legmagasabb füvet keresik, hogy megtalálják a bambuszt. Jó eséllyel találnak majd a lombok között elrejtve bambuszt.

A játékosoknak négy darab bambuszra van szükségük ahhoz, hogy bambuszdeszkákat készítsenek a Minecraftban.

Miután a játékosok elég bambuszt találtak a Minecraftban, itt az ideje, hogy elkezdjék a bambuszdeszkák készítését. Szerencsére ennek folyamata nagyon egyszerű, ha már minden anyagot beszereztek.

A bambuszdeszkák készítéséhez a játékosoknak négy bambuszdarabot kell elhelyezniük a kézművesasztalon. Ezeknek egy 2 x 2 négyzet alakú formát kell alkotniuk.

A játékosok ezt annyiszor tehetik meg, ahányszor csak akarják, hogy elkészítsék az építményükhöz szükséges mennyiségű bambuszdeszkát.

A játékosok szinte korlátlan mennyiségű bambuszt termelhetnek.

Annak érdekében, hogy minél több bambuszhoz jussanak a Minecraftban, a játékosok saját bambuszfarmot indíthatnak. Ez viszonylag könnyen kivitelezhető, feltéve, hogy a játékosok rendelkeznek némi saját bambusszal, hogy elkezdhessék.

Amint a játékosok rendelkeznek némi bambusszal, elkezdhetik a fűblokkok, moha, micélium és más termékeny blokkok ültetésével.

A bambusz nem igényel vizet, mint más növények, és szinte bárhová ültethető, ahol a fényerősség 9. A növénynek erre a fényerősségre van szüksége a növekedéshez.

Mivel a bambusz 16 blokknyi magasra is megnőhet, a játékosoknak arra is ügyelniük kell, hogy elég magas helyük legyen a növény termesztéséhez. A bambuszt egy kicsit gyorsabban segíthetik a növekedésben, ha csontföldet használnak rajta. Minden egyes alkalommal, amikor ezt megteszik, a növény mérete egy-két blokkot fog nőni.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0