Hogyan találhatod meg a Mangrove mocsarak biomot a Minecraft 1.19 frissítésben?

A mangrove mocsár egy vadonatúj biom, amely a Minecraft 1.19 frissítésben fog megjelenni. Ezt a biomot először 2021-ben jelentették be a Minecraft Live eseményen, a frissítés más biomjaival és funkcióival együtt.

Hogyan találhatod meg a Mangrove mocsarak biomot a Minecraft 1.19 frissítésben?

Bár a játékosok izgatottan várták, hogy végre megjelenik a Deep Dark és a Warden, annak is örültek, hogy a Swamp biomok is megújulnak és egy új változatot is kapnak. A Mangrove mocsár sűrű mangrove fákkal lesz tele, ami egy teljesen új fafajtát kínál a játékosoknak a játékban.

Az egész biomot új sárblokkok fogják borítani a normál fűblokkok helyett, ami egyedi megjelenést kölcsönöz neki. A mocsarak és a mangrove mocsarak az új békamobot is spawnolni fogják világosszürke színben, mivel a biom hőmérséklete magas lesz.

Hogyan találhatod meg könnyedén az új mangrove mocsár biomot a Minecraft 1.19-es frissítésében?

Keresd a melegebb biomokat


Mivel a Mangrove Swamp egy új mocsár biom változat, meleg lesz a hőmérséklete. A Minecraftban minden biomnak megvan a maga hőmérséklete és jellemzői. Vannak olyan régiók, ahol több meleg biom létezik egymás mellett. Ezért, ha a játékosok meg akarják találni az új biomot a Minecraft 1.19-es frissítésében, akkor először egy meleg biomot kell keresniük.

A mangrove mocsarak nagyobb eséllyel fognak spawnolni olyan meleg biomok mellett, mint a sivatagok, dzsungelek, normál mocsarak stb. Ez nem fog 100%-ban megtörténni, mivel a világgenerálásban van némi véletlenszerűség. Azonban a játékosok nagyobb eséllyel találják meg ezt a biomot más meleg biomok mellett generálódni.

Új sárblokkok keresése

A Mangrove mocsár biom a Minecraft 1.19-es frissítéssel érkezik, a játékosok új sárblokkokat is találnak majd, amelyek beborítják a földet. Ezek a sárblokkok sötétszürke színűek, és már messziről is könnyen észrevehetők.

Mivel az overworld legtöbb biomját vagy világoszöld fűtömbök vagy világossárgás homoktömbök borítják, a sötét árnyalatú sár könnyebben észrevehető lesz. Amikor a játékosok felfedezik a világot, a jobb láthatóság érdekében növelhetik a renderelési távolságot a beállítások menüben. Ezzel együtt, ha egy nagy magasságú pontot választasz a terület felderítéséhez, a játékosok a mangrovefa levélszínével együtt kereshetik a sötétebb árnyalatú blokkokat.

A fent felsorolt módszereken kívül a játékosoknak egyszerűen csak fel kell fedezniük a világot, és minden irányba utazniuk kell, hogy növeljék az új bioszféra megtalálásának esélyét. Míg a játékosok a '/locate' parancsot használhatják a csalók engedélyezésével, hogy azonnal megtalálják a biomot, azok, akik túlélésben játszanak, csak felfedezhetik és remélhetik, hogy megtalálják az új biomot a Minecraft 1.19 frissítésben.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
1
love
1
funny
0
angry
1
sad
1
wow
4