Hogyan szerezhetsz ingyenes vanília köpenyt a Minecraftban?

A köpenyek különleges és ritka bőrmódosítások a Minecraftban, amelyekkel nem sok játékos rendelkezik. Ezeket a karakter hátára lehet erősíteni, és kifejezetten a Mojang tervezte őket.

Hogyan szerezhetsz ingyenes vanília köpenyt a Minecraftban?

Egyes köpenyeket csak a Mojang alkalmazottai kapnak, míg más köpenyeket olyan játékosok és rajongók kapnak, akik részt vettek korábbi Minecon eseményeken, vagy egyszerűen csak szerencsés nyertesek.

A Mojang nemrég jelentette be, hogy ingyen köpenyt ad a játékosoknak. Sajnos nem minden játékos fog hozzájutni.

Augusztus 31-től ingyenes vanília köpeny lesz a Minecraftban

A Mojang a hivatalos weboldalon közzétett blogbejegyzésében elmagyarázta, hogy miért ad ingyen köpenyt, és mikor szerezhetik meg a játékosok.

Augusztus 31-től kezdődően a fejlesztők a hét folyamán kiosztják a köpenyt. Ez azt jelenti, hogy a játékosok az említett dátum után bármikor megkaphatják a köpenyt az öltözőjükben vagy a bőr testreszabási menüben.

A blogbejegyzésben ez olvasható:

"Hálánk jeléül a játékosok felé, akik már rendelkeztek mindkét kiadással, mielőtt bejelentettük, hogy együtt kezdjük el árulni őket, az új Vanilla köpenyt adjuk nektek! Ha tehát 2022. június 6. előtt egy fiókon birtokoltad a Java és a Bedrock Editiont PC-n, akkor hamarosan megkapod ezt a különleges köpenyt, és mindkét kiadásban viselheted majd".

Bár sok játékos megpróbálja majd a köpeny megszerzését a kezdési időpontban, a Mojang külön jelezte, hogy a megszerzése eltarthat egy ideig.

Az ingyenes vanilla köpeny megszerzésének módja és jogosultsága

Ahogy fentebb említettük, nem minden játékos kapja meg ajándékba az ingyenes vanilla köpenyt. A köpenyt csak azok a játékosok kapják meg, akik június 6. előtt egy fiókban birtokolják a Java és a Bedrock Editiont is.

A The Wild Update megjelenésével a Mojang úgy döntött, hogy a Java és a Bedrock Edition vásárlásokat összevonja, és mindkét kiadást egy csomagban adja a játékosoknak, amikor megvásárolják a játékot.

Ezért ha a játékosok már rendelkeztek mindkét kiadással, mielőtt ez a vásárlási összevonás megvalósult, akkor a Mojang hálából megkapják a köpenyt. Ne feledd, a játékosoknak mindkét kiadással külön-külön kell rendelkezniük ugyanazon a PC-fiókon ahhoz, hogy megkapják az ingyenes köpenyt.

Ha a játékosok jogosultak rá, egyszerűen megvárhatják, amíg a köpeny megjelenik a Java vagy a Bedrock Editionben. Szerencsére ez a köpeny mindkét kiadásban használható a skin testreszabásával.

A Minecraft Java Editionben a játékosok a hivatalos játékindítóban a "Skins" fülre léphetnek, és bármelyik skinre megnyomhatják a "Edit" gombot. Itt a skin minden aspektusát szerkeszthetik, beleértve a köpeny hozzáadását vagy eltávolítását is.

Ha a játékosok jogosultak az ingyenes vanília köpenyre, akkor azt a skin szerkesztése közben láthatják.

A Minecraft Bedrock Editionben a játékosok akkor láthatják az új ingyenes köpenyt, amikor a játékon belül a főmenün keresztül az öltözőbe mennek.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0