Hogyan töltsd le a Minecraft 1.19.2 frissítést a Java kiadáshoz?

A Mojang újabb Minecraft 1.19.2 frissítést adott ki a Java Editionhöz. Ez a második inkrementális frissítés, amelyet nem sokkal az első után adtak ki, amely számos változást és hibajavítást hozott. Ez egy meglehetősen kis frissítés, mivel csak két hibajavítást hoz, semmi többet. A Minecraft-játékosok mégis inkább töltsék le ezt a frissítést.

Hogyan töltsd le a Minecraft 1.19.2 frissítést a Java kiadáshoz?

Az 1.19.1-es frissítéssel a Mojang a Java és Bedrock kiadásokhoz is hozzáadta a chatjelentő és tiltórendszerek rendkívül vitatott funkcióját. Mivel a játék hatalmas közössége hozzászokott a teljes szólás- és cselekvési szabadsághoz, rendkívül feldúltak és dühösek voltak a Mojangra, amiért egy ilyen funkciót adott ki. A Minecraft 1.19.2 frissítés a Java Editionhöz kijavít néhány, az új funkcióval kapcsolatos problémát.

A Minecraft 1.19.2 update for Java Edition letöltésének lépései

1) Nyisd meg a hivatalos játékindítót

Először is a játékosok megnyithatják a hivatalos játékindítót, amelyet a játék megvásárlása után le kellett tölteniük és telepíteniük. Ez az indítóprogram kezeli a játék összes telepített verzióját, valamint az új játékfrissítéseket. Az indítóprogram megnyitása után a játékosok a Java Edition szakaszra léphetnek.

2) Keresse meg a legújabb kiadást

A Java Edition oldalra érve a játékosok a bal oldali lejátszás gomb mellett található verziólistára kattinthatnak. Ez megmutatja a játék összes telepített verzióját, a legújabb snapshot verziót és a letölthető legújabb kiadási verziót.

A játékosok egyszerűen kiválaszthatják a 'Legújabb kiadás' opciót, amely alá a játék '1.19.2' verziója kerül. A kiválasztás után a játékosok egyszerűen megnyomhatják a lejátszás gombot. Az indítóprogram automatikusan letölti az összes szükséges játékfájlt a Minecraft 1.19.2 frissítés futtatásához.

3) Normál esetben lépj be bármelyik világba

Miután a játékosok megnyitották a játékot, bármelyik részre mehetnek, és bármelyik világot normálisan elindíthatják. Mivel nincsenek új kiegészítések, a játékosok nem fognak nagyobb változásokat látni a játékban. Minden világ normálisan, gond nélkül megnyílik, mivel ez egy hivatalos kiadás és nem egy pillanatkép.

Milyen változások érkeztek a Minecraft 1.19.2 frissítésével

Ahogy fentebb említettük, ebben a kis inkrementális frissítésben a Mojang két kritikus hibát javított ki, amelyek akadályozták a játékmenetet. Ezek a biztonságos csevegéshez és a közösségi interakciós képernyőhöz kapcsolódnak. Érdekes módon mindkét funkciót csak nemrég adták hozzá a játékhoz.

A frissítés ezt a két problémát orvosolta:

  • Javított egy olyan problémát, amely miatt a játékosok megszakadtak a biztonságos csevegés során.
  • A közösségi interakciók képernyőjének összeomlását javította.

Amikor egyes játékosok megnyitották a közösségi interakciók képernyőt, ahol elnémíthattak vagy jelenthettek más játékosokat, a játék összeomlott. A játékösszeomlások meglehetősen frusztrálóak, mivel a játékosok elveszítik az összes el nem mentett előrehaladásukat, ezért a Mojang gyorsan orvosolta a problémát.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
2
love
1
funny
1
angry
1
sad
1
wow
1