Hogyan szerezhetsz Armadillo Pikkelyt a Minecraftban?

Ez a hasznos tárgy elengedhetetlen a háziállatok védőpáncéljának elkészítéséhez.

Hogyan szerezhetsz Armadillo Pikkelyt a Minecraftban?

Az imádnivaló armadillók a legkülönlegesebb mobok közé tartoznak az egész Minecraftban. Különleges megjelenésük és viselkedésük mellett ezek a lények a nélkülözhetetlen Armadillo Scute tárgyat is eldobják.

A legtöbb tárgy megszerzésének folyamata a moboktól általában elég egyszerű, de ez az egy eltér a többitől, ami valószínűleg azt jelenti, hogy nem vagy biztos benne, mit kell tenned. Íme, hogyan szerezhetsz Armadillo Scute-ot a Minecraftban.

Hogyan szerezhetsz Armadillo Scute-ot a Minecraftban?

A farkaspáncél készítéséhez az összes armadillo Scute-ra szükséged van, amit csak megszerezhetsz.

A Minecraftban úgy szerezhetsz Armadillo Scutes-t, hogy egyszerűen csak lógsz a Armadillók körül, mivel azok 5-10 percenként következetesen ledobják őket, vagy ha ecsettel rájuk kattintasz. A Armadillók mindig dobnak Armadillo Scute-okat, még akkor is, ha egyáltalán nem lépsz kapcsolatba velük, de sokkal többre tehetsz szert sokkal gyorsabb ütemben, ha kefével is keféled őket.

Ha nincs lehetőséged ecsetet készíteni, akkor csak türelmesnek kell lenned, és várnod kell, hogy a Armadillo Scutes természetes módon hulljon le. De ha van, akkor minden ecset, amit készítesz, négyszer használható, így minden egyes ecset elkészítésével négy extra scute-ot szerezhetsz. Nincs lehűlési idő erre a funkcióra sem, ami azt jelenti, hogy a végtelenségig kefélheted az Armadillókat extra scute-okért, amíg van hozzá keféd.

Egy másik módja annak, hogy minél több bozótot szerezz, az, hogy lekerekítesz néhány Armadillót, vagy akár csak kettőt, hogy etetni tudd őket, és még többet szaporíthass. Javaslom, hogy kerítsd őket egy kis területre, így megvédheted őket az ellenséges moboktól, és megakadályozhatod, hogy elkóboroljanak. Ez azt is biztosítja, hogy az összes Armadillo Scute ugyanazon a területen belül spawnoljon, így könnyen összegyűjtheted őket egyszerre.

Gyorsan szerezhető pár Armadillo Pikkely egy ecsettel.

Az Armadillo Scutes nélkülözhetetlen a Wolf Armor készítéséhez, ezért a legjobb, ha felhalmozod őket, ha ezt a tárgyat tervezed elkészíteni és felszerelni. A tárgy elkészítéséhez kezdetben elég sok kell, plusz még több, hogy megjavíthassátok, ha valamelyik háziállatotok megsérül.

Ha több farkasváltozatod van, valószínűleg még több Armadillo Scute-ot kell gyűjtened, hogy biztosítsd, hogy mindannyiuknak védelmet tudsz biztosítani. A farkasok nagyon hajlamosak a sérülésre és a halálra e páncél nélkül, ezért nagyon fontos, hogy készíts nekik, ha kalandozni akarsz velük.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
0
funny
1
angry
0
sad
0
wow
0