Minecraft 1.17.1 megjelenési dátum megerősítve (egyelőre)

A Minecraft 1.17 megérkezett, és ez azt jelenti, hogy ideje elkezdeni várni az 1.17.1-et - amire már nem is kell olyan sokáig várni, hiszen a frissítés a tervek szerint jövő héten fog megjelenni. A frissítés első kiadásjelöltje már él, és a javítással kapcsolatban talált jelentősebb problémáktól függően a tervek szerint a jövő hét elején élesedik.

Minecraft 1.17.1 megjelenési dátum megerősítve (egyelőre)

A Minecraft 1.17.1 a tervek szerint kedden, Július 6-án jelenik meg. A dátum még változhat, de a fejlesztők szerint ekkorra várható a hivatalos megjelenés, amennyiben "nem találunk semmi kritikusat". Ha a javítás legutóbbi, előzetes verzióit követted, akkor itt nem sok újdonságot találsz - csak néhány nagyon apró hibajavítást, amit a hivatalos oldalon is megnézhetsz.

Ahogy a frissítés korábbi pillanatképein és előzetes verzióiban is láthattuk, nagyrészt hibajavításokról és kisebb fejlesztésekről van szó. Sok új tartalomra ne számítsatok, amíg nem kezdünk közelebb kerülni a Minecraft 1.18-as frissítéséhez, amely a tervezett Caves & Cliffs funkciók második felét fogja tartalmazni.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
1
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0