Az 5 legjobb shader a Minecraft Bedrock Edition 1.18.1 számára 

A Minecraft rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek örökké szórakozást és izgalmat nyújtanak. Sok játékos azonban inkább modokat és kiegészítőket használ, hogy egyéni funkciókat kapjon.

Az 5 legjobb shader a Minecraft Bedrock Edition 1.18.1 számára 

Sok játékos kérte a shadereket a hivatalos játékban. Sajnos ez még mindig csak modok vagy kiegészítők használatával érhető el. A shadereket eredetileg a Java Editionhöz készítették. De hamarosan a modderek a Bedrock Editionhöz is készítettek shadereket.

A Bedrock Edition arról ismert, hogy optimalizált, mivel ugyanaz a játék különböző specifikációjú eszközök sokaságán érhető el. Az shaderek használata súlyosan befolyásolhatja a játék teljesítményét a rossz eszközökön. Mindenesetre a játékosok bármikor használhatnak shadereket, hogy szép képernyőképet kapjanak a buildjeikről.

Shaderek a Minecraft Bedrock Edition számára
5) Spectrum Shader

Kezdjük a listát egy meglehetősen optimalizált shaderrel, a Spectrum Shaderrel. Ez az shader erősen ajánlott a low-end Android vagy iOS eszközökkel rendelkező játékosoknak. Az 1 vagy 2 GB RAM-mal rendelkező eszközökön tisztességesen futhat.

A Spectrum Shader realisztikus égbolttextúrákat, a szél színezését, realisztikus vizet, ködöt, tükröződést és sok más funkciót ad hozzá a játék látványának javításához. A Spectrum Shader egyetlen hátránya, hogy csak Android és iOS rendszereken működik.

A Spectrum Shader letölthető innen.

4) OSBES

Az OSBES (Open Source Bedrock Edition Shader) egy nyílt forráskódú projekt, amelyet Jebbyk készített. Sok más fejlesztő is hozzájárult a projekthez, és segítettek abban, hogy az OSBES a Bedrock Edition egyik legjobb shader legyen.

Az OSBES számos blokkhoz új fényes textúrákat ad hozzá, hogy javítsa a fejlett világítás hatékonyságát. Mivel nyílt forráskódú, gyorsan kap frissítéseket, amikor a Mojang kiad egy új Minecraft-verziót.

Az OSBES letölthető innen.

3) SERP shaderek


A SERP shader tele van gyönyörű világítással és vibráló textúrákkal. Minden elragadóan néz ki, a ragyogó kék égtől a buja fűtömbökig, ha a SERP shaderek be vannak kapcsolva. Úgy tervezték, hogy alacsony és magas szintű eszközökön egyaránt fusson.

Töltsd le a SERP-et innen.

2) Newb-SL


A Newb shader az egyik leghíresebb shader a Bedrock Editionhöz. Azonban nem frissítették a legújabb Minecraft 1.18-as frissítés támogatásához. Karu_Joss fejlesztő a Newb-SL-t a Newb alapjául használva hozta létre. A Newb shader legtöbb tulajdonságával rendelkezik.

A Newb-SL letölthető innen.

1) RealSource RTX


Az RTX világítás a Minecraftban messze nem tökéletes, és még mindig fejlesztés alatt áll. Azonban sok fejlesztőnek el kell képzelnie az RTX-et kiváló minőségű textúrákkal és világítással. A RealSource RTX megpróbálja újraalkotni az RTX világítást a Minecraft Bedrockban. De ahogyan az várható volt, túlságosan erőforrás-igényes.

A RealSource RTX letölthető innen.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
1
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0