Hogyan kereskedj a Piglinekkel a Minecraftban

A Nether frissítés egyik legjobban várt aspektusa az új mobok bevezetése volt. Az új mob-csoport egyik legnagyobb hatású tagja a Piglin. Ezekkel az új Nether lakókkal a megfelelő feltételek mellett kereskedni lehet, így a játék néhány ritkább anyagához juthatsz hozzá.

Hogyan kereskedj a Piglinekkel a Minecraftban

Azonban nem sétálhatsz csak úgy oda egyhez, és nem kezdhetsz el úgy viselkedni, mint Mr. Monopoly. A piglinek úgy fognak kezelni, mintha azonnal megölnének, ezért megtévesztést kell dobnod.

Hogyan lehet a piglineket barátságossá tenni
A piglinek tisztelik a cseppet. Annyira tisztelik, hogy nem fognak megtámadni, ha aranypáncél van rajtad. Nem is kell teljes szettnek lennie. Bármelyik páncéldarab megteszi.

Csak győződj meg róla, hogy felveszed, miután ténylegesen kapcsolatba kerültél a Piglinnel. Ellenkező esetben még mindig megtámadnak.

Kereskedés a Piglinekkel a Minecraftban
Ha már felvetted a Minecraft Gucci-t, nem okozhat gondot a Piglinnel való kereskedés.

A Piglin kereskedési rendszer azonban nem úgy működik, mint a falusiakkal. Nincs tényleges kereskedelmi menü, és az egyetlen fizetőeszköz, amit elfogadnak, az, ahogy kitaláltad, az aranyrudak.

Vagy dobd le az aranyrúdat a Piglin elé, vagy használd fel egy Piglinnél. Az megvizsgálja a rúdat néhány másodpercig, mielőtt maga is eldobna egy tárgyat a készletből.

Ezt a dropot nem lehet befolyásolni, és a poolban lévő tárgyak mindegyike előre meghatározott RNG drop rátával rendelkezik, szóval készülj fel némi farmolásra.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
1
funny
2
angry
2
sad
1
wow
2