Hogyan szelídítsünk meg egy macskát a Minecraftban

A macskabarátok nagyon örültek, amikor a macskák először kerültek a Minecraftba. És akárcsak a játék többi állatát, szerencsére a játékban is sokkal könnyebb őket életre szóló társakká tenni, mint a való életben.

Hogyan szelídítsünk meg egy macskát a Minecraftban

Azzal kell kezdened, hogy nyers tőkehalat vagy lazacot szerzel egy folyóból vagy óceánból. Készletezz jól, mert egy átlagos kóbor macskát jó párszor meg kell etetned, mire megkedvel téged. Ezután a halakkal felszerelkezve közelíts meg egy kóbor macskát (általában falvakban ívnak), és addig etesd, amíg a feje fölött szívek nem jelennek meg. Ez azt jelzi, hogy megszelídült.

Ha egy macska egyszer idomított, mindenhová követni fog téged. Ne aggódj, hogy lépést tartanak veled - a farkasokhoz hasonlóan ők is melletted fognak ívni, ha két háztömbnél messzebbre mész. Ha azonban szeretnéd elkerülni, hogy veszélyes területre vezesd őket, a macskákat "ülésre" utasíthatod, ha a "use" gombot nyomod meg rajtuk. Ez a helyükön tartja őket, ezért javasoljuk, hogy ezt valahol a házad vagy a spawn-pontod közelében tedd.

Ó, továbbá, ha legalább két macskád van, és legalább az egyikük nem ül, van rá esély, hogy szaporodni fognak, és cicákat fognak szülni, amelyek szintén hozzád tartoznak majd. Csak arra az esetre, ha szeretnél egy őrült macskahölgy Minecraft megfelelője lenni.

Mi a reakciód?

like
8
dislike
1
love
4
funny
1
angry
2
sad
1
wow
6