Mikor jelenti be a Mojang a Minecraft Mob Vote 2022 győztesét?

Néhány óra múlva kezdődik a Minecraft 2022-es mob szavazása, és a játékosok izgatottan várják, hogy szavazzanak a Mojang által bevezetett új kedvenc mobjaikra. A Minecraft Live esemény egyik fénypontja a mob szavazás győztesének bejelentése lesz.

Mikor jelenti be a Mojang a Minecraft Mob Vote 2022 győztesét?

Azzal, hogy a közösség dönthet arról, hogy mi kerüljön a játékba, a rajongók közelebb kerülnek a Mojanghoz. A rajongók már napok óta népszerűsítik kedvenc új mobjukat a különböző közösségi médiaplatformokon. Ezért türelmetlenül várják majd a végső szavazatszámlálást és a győztest.

A Minecraft Mob Vote 2022 győztesének bejelentése a Mojang által
A Minecraft Live esemény során

A Minecraft Live a Mojang egyik legnagyobb éves eseménye, hiszen itt mutatják be az összes új projektet és frissítést, amin egész évben dolgoztak. Mivel a mob vote csak egy része ennek a nagyobb show-nak, a győztest holnap a livestream alatt jelentik be.

Ráadásul a mob szavazási ablak pontosan akkor zárul, amikor a live show elkezdődik, azaz október 15-én 12:00-kor EDT. Ez megerősíti, hogy a mob-szavazás győztesét a Live eseményen jelentik be.

Ahogy a korábbi Minecraft Live eseményeken is láttuk, a házigazdák valószínűleg az esemény legvégén fogják felfedni az új mobot, mivel a szavazás a Live esemény alatt történt. Korábban a mob-szavazások csak a hivatalos Twitter-kezelőjükön zajlottak egy szavazáson keresztül. Ezúttal három fő módon lehet szavazni az új mobokra: Bedrock Edition, a hivatalos indítóprogram és a hivatalos weboldal.

Az információk alapján a szavazási ablak közvetlenül az esemény kezdete előtt zárul. Ezt figyelembe véve a Mojang valószínűleg a Live esemény végén fogja nyilvánosságra hozni a mob-szavazás győztesét. Ennek oka, hogy a rajongók millióit szeretnék bizonytalanságban tartani, hogy még jobban felhajtják a győztest.

Ráadásul a szavazatok számolása és összegyűjtése kissé trükkös lehet, mivel az emberek három különböző helyen szavaznak majd kedvenc mobjukra, szemben az egy Twitter-szavazással, ahol a szavazatok közötti különbség könnyen látható.

Három mob, amelyek a Minecraft Mob Vote 2022-ben szerepelnek

A három új mob, amely jelen van az idei mob szavazáson a következő: Sniffer, Rascal és Tuff Golem. Mindhármat külön leleplező videókban mutatta be a Mojang.

A Snifferek elveszett ősi mobok, akiknek különleges képességük van arra, hogy megszagolják a földet és új magokat ássanak, amelyekből egyedi növények nőnek ki. Csak tojások formájában szerezhetők be a víz alatti romok ládájából.

Rascal egy félénk és szellemes bányász mob, aki bányaaknákban lakik, és általában elbújik a játékosok elől. Ha egy játékos háromszor sikeresen kiszúrja ugyanazt a Rascalt, a mob megmutatja magát, és egy különleges tárggyal jutalmazza a játékost.

A Tuff Golemek különleges mobok, amelyeket kézzel kell elkészíteni. Időnként megdermednek vagy mozognak, és bárhonnan felvesznek tárgyakat. Elsősorban szoborként szolgálnak, hogy bemutassák a játékos leltárában lévő fontos tárgyakat.

Mi a reakciód?

like
3
dislike
0
love
2
funny
0
angry
0
sad
0
wow
2