5 legjobb Minecraft barlang építési ötlet 2022-ben

Bár a Minecraftban a barlangokat mindenképpen érdemes felfedezni, bizonyos körülmények között kiváló építési helyszínek is lehetnek. Ennek érdekében számtalan játékos készítette és osztotta meg egyedi barlangépítéseit az interneten.

5 legjobb Minecraft barlang építési ötlet 2022-ben

A barlangépítések a Minecraftban még mindig elég népszerűek, még 2022-ben is. Míg egyes játékosok bonyolult bázisokat hoznak létre, mások rejtett templomokat vagy rég elfeledett civilizációk kiterjedt ősi királyságait építik.

Mindegyik barlangépítésnek megvan a maga egyedi stílusa és hangulata, ami tükrözi alkotóját, és sosem árt, ha megnézel néhányat közülük inspirációért.

Az alábbiakban a játékosok találhatnak néhány lenyűgöző és lenyűgöző Minecraft-építményt a barlangokban.

Dzsungelbarlang, La Faille és 3 másik fantasztikus barlangépítési ötlet, amelyeket a Minecraft közösség osztott meg egymással.
1) Dús barlangi indítóház

A buja barlangok pompás látványt nyújthatnak a Mojang homokozós játékában, miért ne építenél egy ilyenben otthont? Ez a Minecraft Architect által készített építmény nagyon egyszerű anyagokat használ, például fadeszkákat és lecsupaszított fatörzseket.

Ami azonban igazán ragyogóvá teszi az otthont, az a nagy mennyiségű azálea, izzóbogyó és indák, amelyek körülveszik a helyiségeket. Egy méretes vizes medence is nyugodt és otthonos hangulatot teremt. Talán egy-két axolotl is ívhat a medencében, hogy még kedvesebbé tegye a dolgokat.

2) Dzsungelbarlang

Míg egy dolog egy barlangban építményt létrehozni, más dolog, ha egy játékos magát a barlangot teszi épületté. Ez a BigBellyBuddah által készített dzsungel témájú barlangépítés vadon növő egyedi fákat tartalmaz, rengeteg mohával, indákkal, valamint néhány rozoga híddal és lámpával kiegészítve.

A közeli vízesésből folyó víz kellemes kiegészítő, bár a játékosoknak figyelniük kell, hova lépnek. Egy rossz mozdulat nagyon csúnya eséshez vezethet ebben az építményben, de a kaland szellemét idézi.

3) Felfordított falu

Bár már az is szokatlan, hogy egy barlangban falut találjunk, ez a build, amelyet u/rcarm98 osztott meg a Redditen, egy lépéssel továbbviszi ezt a szabálytalanságot. Az alkotó nem csupán egy barlang belsejében helyezte el a falu házait, hanem fejjel lefelé építette meg őket, azt az illúziót keltve, mintha kötelek és láncok segítségével függenének a tetőről.

Ez a fordított falu önmagában is elég furcsa. Lakói számára azonban meglepően funkcionális, sőt, az egyik épület tetején még egy kis kert is található, ahol terményeket lehet termeszteni.

4) Kalózbarlang

Ha a játékosnak sikerül kiszúrnia egy barlangot egy vízforrás közelében, az építkezések lehetősége jelentősen megnő. Remek példa erre CEa_TIde játékos kalózbarlangja, aki ezt a buildet egy Mojang buildverseny keretében küldte be.

A James Bond-sorozatban szereplő Phang Nga-öböl ihlette ezt a barlangot, amely tökéletes helynek tűnik egy kalózvezér számára, hogy kirakja zsákmányát, és pihenjen egy fosztogatással töltött nap után. A blokkok változatossága mesteri, és a barlanghoz vezető kis strandok és fák szépen illeszkednek a sziklafalhoz.

5) La Faille

Több száz órát és több ezer blokkot igénylő, MrBatou által készített La Faille egy igazán csodálatos barlangépítés. Az ősi királyságot a saját világunkban található számos rejtett hely ihlette, és ez a helyszín valószínűleg nagyszerű otthont adott egykori lakóinak.

Az a részletgazdagság, amit MrBatou minden egyes toronyba, hídba és lakóházba beletett, igazán lenyűgöző. Ez az építmény megmutatja a többi játékosnak, hogy mit érhetnek el, ha használják a kreativitásukat a játékban.

Mi a reakciód?

like
10
dislike
0
love
5
funny
1
angry
0
sad
0
wow
6