Hogyan lehet legyőzni az Ender Dragont a Minecraft Bedrockban és a Javában (2022)

A Minecraft játéknak egészen biztosan vége van, szó szerint. A Minecraftban van egy End nevű birodalom, ahová a játékosok elmehetnek, hogy befejezzék a játékot. Mielőtt azonban a végkifejlet leperegne, a játékosoknak teljesíteniük kell egy feladatot, talán a játék legnehezebb feladatát. Meg kell küzdeniük és le kell győzniük az Ender Sárkányt.

Hogyan lehet legyőzni az Ender Dragont a Minecraft Bedrockban és a Javában (2022)

A Minecraftnak már a kezdetektől fogva volt egy End birodalma, ahol a bestiális boss mob él. A játékosok megtalálják a ritka End portált az Overworldben, és beugranak, hogy megküzdjenek a boss mobbal. Ahogy az új frissítések bevezetésre kerülnek a Minecraftban, sok új játékos fog játszani a játékkal. Íme, hogyan lehet legyőzni az Endet mind a Minecraft Bedrockban, mind a Java-ban.

Az End legyőzésének módja a Minecraft Bedrockban és Javában (2022)

Az egyetlen módja annak, hogy legyőzd a Véget a Minecraft Bedrockban és Javában az, hogy megküzdesz és megölöd az Ender Dragon-t. Csak az Ender Dragon megölése után fedezhetik fel a játékosok békésen a többi End-szigetet.

Szükséges felszerelések

Az Ender Dragon legyőzése kissé eltérő a Bedrock Editionben és a Java Editionben, egyszerűen néhány harci és mozgási taktika miatt. A játékosoknak azonban mindkét kiadásban rengeteg élelemre, a legjobb fegyverekre és páncélokra, erős blokkokra, például macskakőre, Ender-gyöngyökre a gyors meneküléshez és rengeteg ágyra lesz szükségük, hogy sebzést tudjanak okozni a sárkánynak.

Az Endbe való belépés és az End-kristályok elpusztítása

Amikor a játékosok belépnek az End portálra, el kell jutniuk a fő End-szigetre. Ha a játékosok szerencsések, akkor a szigeten fognak spawnolni, ha nem, akkor az ender gyöngyöket dobhatják, hogy elérjék azt.

Ezután a játékosoknak el kell pusztítaniuk minden End kristályt, amely az egyes obszidiántornyok tetején található. Az End kristályok regenerálják a sárkány életerejét, ezért el kell pusztítani őket, mielőtt a sárkánnyal foglalkoznánk. A játékosok bármilyen távolsági fegyvert használhatnak elpusztításukhoz.

Harc az Ender sárkánnyal


A Bedrock Editionben a játékosok enyhe előnyben vannak, mivel spammelhetik a fegyvereiket, amikor a sárkány a középen lévő bedrock szökőkúthoz érkezik. Amikor a sárkány lecsap, hogy elérje a központot, a játékosok gyorsan cselekedhetnek, hogy ágyakat helyezzenek el és spammeljenek a sárkány feje közelében.

Amíg a Java Editionben vannak, a játékosoknak időzíteniük kell a támadásaikat, hogy kritikusan megsebezzék a sárkányt. A Java Edition játékosok egyik előnye, hogy engedélyezhetik a sárkány hitboxait, hogy pontosabban célozhassák meg támadásaikat.

Az ágyak az End birodalomban felrobbannak, ezért súlyos sebzést tudnak okozni a sárkánynak. Ügyeljen arra, hogy ágyakat csak az ágyas szökőkút közelében helyezzen el és robbantson fel. Ez okozhatja a legtöbb kárt a sárkánynak, gyorsabban végezve vele.

Mi a reakciód?

like
4
dislike
0
love
2
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1