Hogyan lehet mangrovefákat termeszteni a Minecraft The Wild frissítésben?

A The Wild Update a Minecraft következő nagy frissítése. A kielégítő kétrészes Caves & Cliffs frissítés után a Mojang most egy újabb nagyszerű frissítést tervez kiadni, amely további új biomokat tartalmaz az Overworldhöz.

Hogyan lehet mangrovefákat termeszteni a Minecraft The Wild frissítésben?

A The Wild Update egyik fő attrakciója a mangrove mocsár. A Minecraft Live 2021-en a Mojang bemutatta a mangrove mocsarakat, a mocsári biomok új változatát. Sok játékos egyetért abban, hogy a régi mocsarak unalmasnak és kellemetlennek tűntek.

A közelgő mangrove mocsarak új növény- és állatvilággal rendelkeznek majd. A játékosok magas és enyhén víz alá merült mangrovefákat találnak majd az egész mangrove mocsárban. Más fákhoz hasonlóan a játékosok is termeszthetnek mangrovefákat.

Mangrovefák a Minecraft 1.19-es frissítésében

A Minecraftban minden fa csak a szárazföldön nőne. A mangrove azonban az első fa, amely a vízben is képes nőni. A mangrovefák termesztéséhez a játékosoknak mangrove-szaporítóanyagot kell beszerezniük. Ezek a csemeték a mangrovefák levelei alatt lógva találhatók.

Ahhoz, hogy mangrovefát növessz, helyezz el egy mangrove-szaporítót egy fű- vagy földtömbre. Ezt a szárazföldön és a víz alatt is el lehet helyezni. A többi csemetéhez hasonlóan a játékosok megvárhatják, amíg a szaporítóanyag fává nő, vagy csontfölddel meggyorsíthatják a folyamatot.

A mangrovefáknak más fákhoz képest eléggé egyedi a kialakítása. Mivel a víz alatti növekedéshez alkalmazkodtak, a mangrovefák magas mangrove gyökerekkel generálódnak, amelyek kis íveket alkotnak. A játékosok áthaladhatnak ezek alatt az ívek alatt, miközben csónakkal fedezik fel a mangrove mocsarakat.

Hogyan lehet mangrovefákat szerezni?

A cikk írásakor a mangrovefák csak a nemrég megjelent 22W14A snapshothoz kerültek hozzá. A játékosok egyelőre a pillanatfelvételeken találhatnak mangrove mocsarakat és fákat.

A mangrovefák kipróbálása iránt érdeklődő játékosok letölthetik a 22W14A pillanatfelvételt, hogy mangrovefákat találjanak és termesszenek. A 22W14A pillanatfelvétel letöltéséhez kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd meg a Minecraft indítóprogramját. Ha nincs telepítve, a játékosok a Minecraft hivatalos oldaláról szerezhetik be.
  2. Menjetek a Telepítések fülre.
  3. Győződj meg róla, hogy a verziók között be van jelölve a snapshot opció.
  4. Hozz létre egy új profilt.
  5. Válasszd a 22W14A snapshotot verziónak. Ha újabb snapshotok állnak rendelkezésre, a játékosok a legújabb verziókat választhatják.
  6. Miután az új profil elkészült, lépjen a Lejátszás fülre, és válassza ki az új profilt.
  7. Kattints a Lejátszás gombra, hogy az indítóprogram letöltse a szükséges fájlokat, és elindítsa a játékot.

A snapshot a játékosok a/locatebiome parancs segítségével megtalálhatják a mangrove mocsarakat, hogy megtalálják a természetesen generált mangrove fákat. Egyébként a kreatív menü ad otthont az összes új mangroveelemnek, beleértve a mangrove-szaporulatokat is. A játékosok a kreatív menüből vehetnek szaporítóanyagokat, és bárhol termeszthetik őket.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
0
love
1
funny
1
angry
1
sad
1
wow
1