Minecraft réz - ezt csinálhatod az új blokkal

A Minecraftban új fém van a városban, itt van minden, amit a rézről tudunk

Minecraft réz - ezt csinálhatod az új blokkal

Mi az a réz a Minecraftban? Igen, van egy vadonatúj nyersanyag, amivel játszhatunk, amit addig olvaszthatsz, forgathatsz és craftolhatsz, amíg a szíved kívánja. Az új anyag a közelgő Minecraft 1.17 Caves and Cliffs frissítésben érkezik, és a Mojang által a közösségnek tett ígéret részeként, hogy feldobja a barlang- és hegyrendszert.

A réz mellett a közelgő frissítés olyan új Minecraft mobokat is tartalmazni fog, mint az imádnivaló hegyi kecskék, az édes kis Axolotlok és a The Warden - egy vak szörnymob, aki az újonnan feltárt barlangjaidban leselkedik.

Van egy mókás furcsaság is, amit a veterán játékosok imádni fognak, hogy a réz idővel zölddé válik, ahogy természetes módon ki van téve az elemeknek, így a hosszú távú játékosok megünnepelhetik türkiz trófeáikat. Vagy a múló játékosok megcsodálhatják a zöldülő Minecraft-házadat - vagy bármit, amit rézből építesz a Minecraftban.

HOGYAN MŰKÖDIK A RÉZ A MINECRAFTBAN?
A rézércet a föld alatt lehet bányászni az ércvénákból, és a többi fémérchez hasonlóan működik, amikor leejtik és összetörik. A réz bányászatához legalább egy kőcsákányra vagy nehezebb csákányra van szükség az érc begyűjtéséhez.

A Deepslate rézércben is találhatsz rezet, amit nehezebb feltörni. Az érceket a Minecraft nagyolvasztó kemencéjével olvaszthatod ki, hogy a kézművességhez szükséges ingotokat készítsd.


MIT LEHET CSINÁLNI A RÉZZEL A MINECRAFTBAN?
A rézből ipari stílusú anyagot készíthetsz kreatív új Minecraft-építményekhez, például gyárakhoz, vagy ahhoz, hogy idővel oxidált réz kinézetet kapj. A rézből villámhárítót is lehet készíteni. Ezek félig védekező tárgyak, amelyeket épületek vagy magas területek tetejére lehet helyezni, és vonzzák a villámokat, hogy beléjük csapjanak.

Ez biztosítja, hogy a zivatarok villámai ne tegyenek kárt a faépületeidben, mivel a villámhárító nélkül minden szeszélyes villám földig égetné a faépületeket. Előfordulhat, hogy a villámhárítót egy kőtömb tetejére kell helyeznie, hogy földelje az elektromosságot. Amikor a villám belecsap a rúdba, vöröskő jelzést válthat ki.

A másik kulcsfontosságú tárgy, amit a Minecraftban rézből készíthetsz, a távcső. A távcső elkészítéséhez két rézrúdra és egy Minecraft ametiszt szilánkra van szükség - az ametiszt egy másik olyan tárgy, amely a Caves and Cliffs frissítésekben kerül bevezetésre. A távcsővel nagyíthatsz és fókuszálhatsz a látómeződ egy adott pontjára. A lencsébe nézve lelassul a járásod sebessége.

Mi a reakciód?

like
64
dislike
17
love
13
funny
8
angry
4
sad
3
wow
19