Hogyan lehet rézszarvakat szerezni a Minecraftban?

A rézszarvak egyike a Minecraft 1.19 The Wild frissítésében hamarosan megjelenő számos új tárgynak. Ezek szórakoztató kis tárgyak, amelyeket a játékosok számos különböző hang létrehozására használhatnak a játékban.

Hogyan lehet rézszarvakat szerezni a Minecraftban?

A közelgő frissítésben valamikor 2022-ben kerülnek bele, két új biommal, több új mobbal és más tárgyakkal együtt. Ezek először a Bedrock Edition előzetes verziójában mutatkoztak be, a kecskeszarvakkal együtt.

Bár a kecskeszarvak már jóval korábban, a 2020-as Live eseményen bemutatkoztak, a rézszarvak meglepetésként érték a közösséget, mivel az egyik előnézeti változatba kerültek bele. A játékosok a jövőben alig várják, hogy megszerezhessék ezt a tárgyat. Ez azonban kissé trükkös lehet.

Hogyan lehet rézszarvakat szerezni a Minecraftban?

Alapvetően kétféleképpen lehet majd hozzájutni ehhez a tárgyhoz a Minecraft 1.19-ben: craftolással és ládák fosztogatásával. A játékosok vagy megtalálják a Pillager Outpost ládák zsákmányában, vagy kézzel craftolhatják kecskeszarvakból és rézből. Íme egy lépésről lépésre bemutatott folyamat, hogyan lehet őket craftolni.

1) Keressetek kecskéket

Amikor a Minecraft 1.19-es frissítése megjelenik, a játékosoknak először kecskéket kell találniuk, ha ezeket a tárgyakat szeretnék elkészíteni. Ezek a mobok a hegyi biomokban találhatók, például havas lejtőkön, csipkés csúcsokon, fagyott csúcsokon stb. A kecskék a szarvukat egy folyamaton keresztül fogják ledobni, ahol a játékosok elkészíthetik a tárgyat.

2) Tedd őket egy tömbbe

Ez az a pont, ahol a véletlenszerűség szerepet fog játszani, mert a játékosoknak meg kell várniuk, hogy az egyik kecske aggro-olja őket, és rambolja őket. A kecskék hajlamosak a játékosokat vagy más mobokat rambolni, ha nem mozognak.

Amikor ezt megteszik, a játékosok azonnal egy blokkot helyezhetnek közvetlenül eléjük, hogy a kecskék belerambolhassanak a blokkba, és elejthessék az egyik szarvukat. Kő, csomagolt jég, vasérc, rézérc, smaragdérc, vagy bármilyen fatuskó blokk hatására a kecskék egy szarvat ejtenek, amit a játékosok begyűjthetnek.

3) Szerezz rézrudakat és készítsd el a kürtöt.

Amint a játékosok rendelkeznek egy kecskekürttel, megfújhatják, általában egy adott hang lejátszására. Ha azonban rézkürtöt akarnak készíteni, akkor szerezhetnek három rézrudat, és ezeket a szarvval kombinálva rézkürtöt kapnak.

Amint a játékosok megszerezték a kürtöt, három különböző típusú dallamot játszhatnak, attól függően, hogy milyen állásponton vannak. Ha normálisan állnak, akkor az alt hangzású dallamot tudják játszani. Ha felfelé néznek, akkor a szoprán dallamot játszhatják. Ha leguggolnak, akkor az alapdallamot játszhatják.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
2