Hogyan töltsük le a Minecraft Forge 1.21-et

A Minecraft egy nagyszerű játék, amely rendszeresen frissül új tartalommal. Azonban sok játékos előnyben részesíti a közösség által készített tartalmakat, például modokat és erőforrás-csomagokat harmadik féltől származó weboldalakról. De ezeknek a modoknak a betöltéséhez és futtatásához szükséged van egy mod betöltőre, mint például a Forge. A mod betöltő legújabb verziójának letöltése trükkös lehet, ezért ebben a cikkben elmagyarázzuk a Forge 1.21 Minecrafthoz való letöltésének egyszerű lépéseit.

Hogyan töltsük le a Minecraft Forge 1.21-et

Hogyan töltsük le a Forge 1.21-et Minecrafthoz

A telepítő a hivatalos weboldalon található

A Forge legújabb verziójának, ebben az esetben az 1.21-nek a letöltése egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a hivatalos weboldalukra. Itt találod meg az összes elérhető verziót. Kövesd ezeket a lépéseket:

  • 1. lépés: A Minecraft verziók fülről válaszd ki a legújabb verziót, ebben az esetben az 1.21-et. Ha egy specifikus verziót szeretnél letölteni, kiválaszthatod a listából.
  • 2. lépés: Miután rákattintottál a verzióra, felugrik egy oldal különböző opciókkal. Ha Windows számítógéped van, válaszd az "Installer for Windows" opciót. Ha MacOS számítógéped van, válaszd az "Installer" opciót.
  • 3. lépés: Vedd figyelembe, hogy amikor az "Installer"-re kattintasz, átirányíthatnak egy reklámoldalra. Várj néhány másodpercet, amíg megjelenik az "Átugrás" opció. Kattints rá, és a letöltésnek automatikusan el kell indulnia.
  • 4. lépés: Miután a letöltés befejeződött, futtasd a telepítőt. Ez megnyit egy párbeszédablakot.
  • 5. lépés: Kattints az "Install Client" gombra. Néhány másodpercig tarthat a folyamat befejezése. Ha kész, fejezd be a folyamatot, majd indítsd el a Minecraft Launchert.
  • 6. lépés: A "Verziók" oldalon kattinthatsz egy kis nyílra, hogy kiválaszd a "Forge 1.21" opciót és elindítsd a játékot.

Át kell ugranod a reklámoldalt a letöltés elindításához

Ennyi volt szükséges a Forge 1.21 verzió telepítéséhez. Mivel a játék megkapta a Tricky Trials frissítést, jobb a mod betöltő legújabb verzióját telepíteni, hogy minden mod megfelelően fusson.

A mod betöltők és API kliensek, mint a Forge és a Fabric, leegyszerűsítik a modot és lehetővé teszik, hogy zökkenőmentesen fusson. Bár nem feltétlenül szükséges, a legtöbb harmadik féltől származó weboldalon elérhető mod megköveteli a Forge vagy a Fabric telepítését a modok futtatásához.

A mod betöltőkön kívül érdemes lehet telepíteni az Optifine-t is, amely stabilabbá teszi a modokat és a különböző erőforrás-csomagokat, és megakadályozza a képkocka-eséseket és egyéb problémákat.

Mi a reakciód?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0