5 dolog, amit a Netherbevaló belépés után azonnal meg kell tenned a Minecraftban

A Nether egy ijesztő birodalom a Minecraftban. Ez egy pokoli birodalom, tele lávával és titokzatos és veszélyes lényekkel. A játékosok az overworld felfedezése után hamarosan belépnek ebbe a birodalomba, hogy tovább fejlődjenek a játékban.

5 dolog, amit a Netherbevaló belépés után azonnal meg kell tenned a Minecraftban

Az új játékosok azonban sokféle hibát elkövethetnek, ha még nem jártak ezen a helyen. Ezt a birodalmat egy egyedi, obszidián tömbökből készült portállal lehet elérni. Amint belépnek, egy hátborzongató biom és mobok fogadják őket.

A játékosok azt is észreveszik, hogy a birodalomban szabálytalan blokkgenerálás van, ami megnehezíti a bejárást. Az új játékosok számos fenyegetéssel szembesülnek, amikor belépnek ebbe a birodalomba. Ezért néhány dolgot azonnal megtehetnek, miután belépnek ebbe a veszélyes birodalomba.

A legfontosabb teendők a Netherbe való belépés után a Minecraftban

5) Bányássz néhány Nether Quartz Ore blokkot XP pontokért.


Bár az új játékosok számára ez nem lehet elsődleges fontosságú, mégis ez az egyetlen dolog, amit a pokol birodalmában könnyedén, jelentős következmények nélkül megtehetnek.

Bányászhatják a netherrakok ezen változatait, amivel kvarcot és XP-pontokat kapnak. Azok, akiknek alacsony az XP-szintjük, jelentős növekedést fognak tapasztalni, mivel ezek a blokkok sok XP-pontot ejtenek.

4) Építs hidakat mind a négy irányba


Ennek a birodalomnak az egyik módja, hogy messzire utaznak a túlvilágon. Ha egy játékos egy blokkot utazik ebben a birodalomban, technikailag nyolc blokkot mozog a túlvilágon. Így a játékosok sokat gyaloglás nélkül messzire utazhatnak a túlvilágon.

A legtöbb játékos egyenes vonalban hidakat készít, és egy másik portált, hogy visszateleportáljon. A játékosok ezt mind a négy irányban megtehetik, hogy a Nether és a túlvilágot szélesebb körben fedezzék fel.

3) Mindig viselj aranycsizmát


Ezt fontos megjegyezni, amint a játékosok belépnek a birodalomba. A piglinek egy különleges mobtípus ebben a birodalomban, amely ellenségesen viselkedik azokkal a játékosokkal szemben, akik nem viselnek aranyból készült dolgokat. A trükk, hogy ne tegyük őket ellenségessé, az, hogy viseljünk bármit, ami aranyból készült.

Általában az arany csizma ajánlott, mivel ez befolyásolja a legkevésbé az általános páncélerősséget, és a harcokban nem sokat fog befolyásolni, de így is elkerülhető, hogy a piglinek provokáljanak.

2) Bányászat vagy hídépítés közben mindig guggolj le.


Ahogy az új játékosok belépnek az új birodalomba, megpróbálnak szilárd falakon keresztül bányászni abban a reményben, hogy különböző blokkokat és új helyeket találnak. A Nether azonban szabálytalan világgenerálással rendelkezik, aminek következtében lyukak keletkeznek a padlóban vagy véletlenszerű láva-lyukak a falakban.

A játékosok könnyen a halálba zuhanhatnak, ha nem elég óvatosak. Ezért mindig guggolniuk kell, miközben szinte bármit csinálnak.

1) Biztosítsd a Nether portált


Amikor a játékosok először lépnek be a játékba, készítenek egy menedékházat a túlvilágon, ahová pihenni és visszatérni tudnak. Ugyanezt kell tenni ebben a pokoli birodalomban is.

A játékosoknak először is biztosítaniuk kell a Nether portált, és erős bázist kell építeniük köré. Ez biztosítja, hogy nem fogják megtámadni őket, amikor újra belépnek a birodalomba.

Miután biztosították a portált és bázist építettek köré, hídépítéssel mélyre merészkedhetnek a birodalomba, hogy ne tévedjenek el, és biztonságos helyre térjenek vissza.

Mi a reakciód?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0