A 7 legjobb smaragdkereskedés a Minecraft 1.19 frissítésben

A smaragd egy féldrágakő Minecraft anyag, amelyet díszítésre és kereskedelemre használnak. Bár közvetlenül bányászhatóak érctömbökként, a falusiakkal való kereskedés kezdeményezésével is megszerezhetőek.

A 7 legjobb smaragdkereskedés a Minecraft 1.19 frissítésben

A falusiak különböző kereskedéseket kínálnak a Minecraft játékosoknak, de nem mindegyik szolgálja a játékos érdekeit. Néhány kereskedésnél nagyon alacsony a smaragdok hozama a nehezen megszerezhető tárgyakért.

A falusiak azonban számos olyan kereskedést is kínálnak, amelyekkel a játékos kevés erőfeszítéssel nagy mennyiségű smaragdot szerezhet. Ezek a kereskedések kiváló lehetőséget nyújtanak a smaragdok gyors felhalmozására.

Aranyrudak smaragdért és 6 másik top kereskedés, hogy sok smaragdot szerezz a Minecraftban

1) Papír smaragdokért (Kezdő térképész)

A papír az egyik legkönnyebben előállítható anyag a Minecraftban. Cukornádból lehet készíteni.

Egy szerény cukornádfarmmal a játékosok néhány perc alatt nagy mennyiségű papírt gyűjthetnek. Ezután felkereshetnek egy kezdő szintű térképész falusi lakost, aki 24 darab papírért egy smaragdot fog felajánlani. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több halom smaragdot gyűjtsenek össze néhány kereskedés alatt.

2) Rohadt hús smaragdokért (kezdő papok)

A Rotten Flesh a legtöbb kontextusban meglehetősen haszontalan tárgy. A játékosok elfogyaszthatják néhány könnyű éhségpontért, de nem minden áron.

Azonban a rothadó hús cseréje egy kezdő klerikusra 32 rothadó húsért cserébe egy smaragdért meglehetősen gazdaságos módja annak, hogy néhány extra smaragdhoz jussanak. Ez különösen akkor igaz, ha a játékosok rendelkeznek mobfarmmal, ahol rövid idő alatt nagy mennyiségű rothadó húst gyűjthetnek a zombiktól.

3) Csónakok smaragdokért (Halászmester)

A csónakok az egyik legkönnyebben elkészíthető blokk. A Java Editionben a csónakok készítéséhez fadeszkákra van szükség. Eközben a játékosoknak fadeszkákra és egy falapátra lesz szükségük ahhoz, hogy csónakokat készítsenek a Bedrock Editionben.

Mivel a csónakokat olyan könnyű megépíteni, a mesterszintű halász falusiakkal való kereskedés elég jövedelmező lehetőséggé vált a smaragdok számára.

A játékosok a fából nagyszámú csónakot készíthetnek, majd eladhatják azokat a halászmesternek néhány könnyű smaragdért. Az árfolyam egy csónak egy smaragdért, de a játékosok szerencsésen feltölthetik a készleteiket csónakokkal, amiért a kamatok jól megtérülnek.

4) Kő smaragdokért (kőműves tanonc)

A kőműves falusiak tanonc szinten vagy annál magasabb szinten 20 követ vesznek egy smaragdért. Szerencsére a játékosok könnyen szerezhetnek rengeteg követ.

A játékosok vagy közvetlenül bányászhatnak követ a Silk Touch csákány segítségével, vagy megolvaszthatják a macskakövet egy kemencében, hogy visszaalakítsák kővé. Az előbbi lehetőség gazdaságosabb, mivel nem használja fel a játékos üzemanyag-erőforrásait, de mindkét módszer hasznos lehet.

A játékosok alapvetően három smaragdot kapnak egy rakás kőtömbért. Teljes leltárral nagyon kis erőfeszítéssel nagy mennyiségű smaragdot kaphatnak.

5) Üvegtáblák smaragdokért (térképész tanonc)

A Bedrock Editionben a térképész tanonc szintű falusiak 11 üveglapért hajlandóak egy smaragdot felajánlani.

Az üvegtömbökből könnyen 16 üvegtáblát lehet készíteni. Ez azt jelenti, hogy amíg a játékosoknak van a közelben homok az üvegolvasztáshoz, addig tudnak üvegeket készíteni. Ezekkel az üveglapokkal a játékosok nagy mennyiségű smaragdot tudnak profitot termelni. Ez a kereskedelmi lehetőség tökéletes a sivatagi biomokban, illetve a tengerparti vagy óceáni biomok közelében élő játékosok számára.

Mivel az üvegtéglákat nagyon könnyű elkészíteni, ez a kereskedelmi lehetőség az egyik legjobb, amit a játék kínál.

6) Aranyrögök smaragdokért (Papnövendék)

Bár az arany sok játékos számára értékes anyagnak számít, a Netherben aranyrögöket és -rudakat is lehet farmolni. Ez ahhoz vezethet, hogy nagyon rövid idő alatt nagyszámú ingotot lehet farmolni.

Mivel a tanonc papnövendékek három arany ingotért egy smaragdot kínálnak a Bedrock Editionben, ez remek kereskedelmi lehetőséget kínál a játékosoknak. Egyetlen zombi piglin farmmal a játékosok gyakorlatilag végtelen mennyiségű aranyrudat tudnak smaragdokra cserélni.

7) Pálcikák smaragdokért (Novice Fletcher)

Azok a Minecraft falusiak, akik felvették a fletcher szakmát, 32 botot vásárolnak egy smaragdért.

Mivel a pálcák könnyen előállíthatók fadeszkák kombinálásával, a játékosok bárhol, ahol fákat vagy fatömböket találnak, könnyen hozzájuthatnak a pálcákhoz. Ez egy nagyszerű és költséghatékony kereskedelmi módszer mind az új, mind a veterán játékosok számára.

Még jobb, hogy a fletónak nem kell rangot szereznie ahhoz, hogy ezt az egyszerű cserét megkapja; csak kezdő szinten kell lennie a szakmában. A játékosok egyszerűen elhelyezhetnek egy fletcherasztal-blokkot egy falusi számára, és elkezdhetik a kereskedést.

Mi a reakciód?

like
1
dislike
1
love
0
funny
0
angry
1
sad
2
wow
2