5 legjobb Minecraft realisztikus textúracsomag 2022-ből

Bár a Minecraft látványvilága tetszetős lehet, egyes játékosok egy kicsit realisztikusabb élményt szeretnének a játéktól.

5 legjobb Minecraft realisztikus textúracsomag 2022-ből

Ebben a tekintetben rengeteg lehetőség van a játék módosítására vagy olyan textúracsomagok implementálására, amelyek megváltoztatják a Minecraft különböző blokkjainak megjelenését. A fényhatásokat fokozó módosításokkal és a skyboxot megváltoztató csomagokkal párosítva a játékosok sokkal realisztikusabb megjelenést kaphatnak a Minecraftban, amely hasonlít más, realizmusra épülő túlélő kézműves játékokhoz. Függetlenül a játékos ízlésétől, a modok és textúracsomagok terén mindenki számára van valami. Bár a 2022-es év még csak most kezdődött, máris elérhető néhány kivételesen realisztikus textúracsomag.

Minecraft: A 2022-es év eddigi legjobb realista textúracsomagjai

5) Depixel

A Schmueles által készített Depixel a realisztikus érzést és a Minecraft vaníliás blokkdizájnját ötvözi, miközben megtartja a játék eredeti kinézetét, és egy simább, realisztikusabb érzést kölcsönöz neki.

Az eredetileg Default 32x32 néven ismert Depixel érintetlenül hagyja a játékosok által kedvelt, felismerhető blokkokat, miközben megtisztít néhány felesleges pixelt a textúráikból, és nagyobb felbontásra nagyítja őket. Ez semmiképpen sem a legrealisztikusabb textúracsomag, de nem minden játékosnak van szüksége intenzív fotórealizmusra, és inkább a játék vaníliás megjelenését szeretné egy szebb érintéssel.

4) Legendary RT

A Legendary Knight által készített Legendary RT modern és nagy felbontású Minecraftot hoz a Minecraftba, többféle felbontásban, hogy megfeleljen a játékosok ízlésének, és potenciálisan illeszkedjen a hardveres korlátok közé.

Ez teszi a Legendary RT-t remek választássá a játékosok számára, akik aggódnak amiatt, hogy a textúracsomag túl sokat követel a grafikus kártyájuktól, mivel a csomag 256x, 512x és 1024x textúrafelbontásban érkezik. Bár ez a csomag nagyon elegáns érzetet kelt az építőkockákban, sok természetes építőkocka még mindig nagyon határozott megjelenésű, és éles kontrasztot alkot a természetes és az ember alkotta világ között.

3) Alacrity

Nem viszi túlzásba a realizmust, miközben a Satellence által készített Alacrity megőrizte a gyönyörű megjelenést, és jelentős előrelépést jelent a vanília Minecrafthoz képest, miközben nem tér el teljesen tőle. Ezt leszámítva, az Alacrity változatossága nagyon lenyűgöző.

A textúrák már eleve élesek és szemet gyönyörködtetőek, ráadásul több variációval is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a játékosok nem valószínű, hogy két ugyanolyan blokkot látnak egymás mellett, és ugyanazzal a textúrával látják őket. Ezzel a fajta változatossággal a játékosok világai sokkal élőbbnek és kevésbé mesterségesen generáltnak tűnhetnek.

2) Fantastik

A Physically Based Renderinget használó textúra, az n87_Design által készített Fantastik kivételesen jól együttműködik a fényhatásokkal - a renderelési módszernek köszönhetően. Ezáltal a játékos játékvilágának minden egyes blokkja másképp reagál a különböző fényforrásokra.

A textúrák gyönyörű, 2048x felbontásban renderelve, nagymértékben felnagyított textúrákat hoznak létre, amelyek hihetetlenül valósághűen néznek ki. A Crying obszidián részletes lila hegekkel rendelkezik az egész blokkban, a lepedők szövetszálai pedig az ágyakon láthatók, az obszidián fénye pedig visszatükröződést eredményez. Kevés olyan textúracsomag jelent meg idén, amelyik fel tudja venni a versenyt ezzel a realizmusszinttel.

1) Optimum Realism

A 2048x felbontásban renderelt Optimum Realism by Atmosphere_Of_Tech a blokkok valós világbeli megfelelőit használja és helyezi el a Minecraftban. Ahelyett, hogy a játék saját blokkjait fejlesztené, a valós világ fotórealizmusát használja fel helyettesítésként. Bár úgy tűnhet, mintha ez a csomag hihetetlenül erőforrás-igényes lenne, az Optimum Realism nagyszerű egyensúlyt teremt a vizuális minőség és a teljesítmény között.

Azok a játékosok számára, akik még mindig küzdenek a csomag teljesítménye miatt, a 128x és 512x felbontás is elérhető. A csomag kivételes változatossággal is rendelkezik, sőt, még a fűtömbökön botokat és gallyakat, néhány dzsungeltömbön pedig banánokat is tartalmaz. Ha a játékosok új, fotorealisztikus élményt keresnek 2022-ben, az Optimum Realism az egyik legjobb csomag, amivel elindulhatnak.

Mi a reakciód?

like
5
dislike
0
love
4
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1